Uutiset

Tv-katsojat ihmeissään: uutisankkuri Kirsi Alm-Siiralla ei enää vihkisormusta kädessä – tässä syy: ”En ole käyttänyt sitä vuoteen!”

27.04.2018 08:50

Tarkkaavaiset tv-katsojat ovat huomanneet, että uutisankkuri Kirsi Alm-Siiran, 43, vasemmasta nimettömästä puuttuu nykyään vihkisormus.

Syynä ei ole avioero tai suhdekriisi, vaan ikävä tapaturma.

– En ole pitänyt sormusta vuoteen. Sormeni on murtunut, eikä sormus enää mahdu. Minun pitäisi suurentaa sitä, sillä se on hieno sormus ja haluaisin käyttää sitä, Kirsi kertoi Granon ja Suomen Urheiluliiton hyvinvointi-iltapäivässä Helsingin Glo-hotellissa.

Lue myös: Eikä, tältä uutisankkuri Kirsi Alm-Siira näytti yläasteella: "Tukkamuoti hallussa"

– Tiedän, että sormuksen puuttuminen herättää hieman epäilyksiä. Olen miettinyt, pitäisikö käyttää väliaikaista sormusta, Kirsi pohtii.

Lenkkeilyä Vappu Pimiän kanssa

Urheilullinen Kirsi ohjaa ryhmäliikuntatunteja mutta kuntoilee myös vapaa-ajallaan. Kukonlaulun aikaan juostavilla lenkeillä kirittäjänä on juontaja Vappu Pimiä.

Lue myös: Kirsi Alm-Siira käyttäytyi holtittomasti suorassa tv-lähetyksessä: repesi toistuvasti nauruun - haastateltava: Saako täällä tehdä humalassa töitä?

– Monesti olen illan töissä ja kotona vasta yhdentoista aikaan. Seuraavana aamuna kello soi 5.45, ja lähden Vapun kanssa lenkille. Vaikka aamulla väsyttää, lenkin jälkeen on hyvä fiilis.

Kirsi juoksee joka kevät perinteisen Helsinki City Runin.

– Olen juossut sen varmaan kymmenen kertaa, ja aion juosta tänäkin keväänä.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Ari Lahti
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!