Katso kuva!

Tuure Boelius, 17, juhli villisti levy-yhtiön bileissä: hyppäsi bailubussiin muki kädessään – katso kuva!

Uutiset | 01.11.2018 16:55

Tanssii tähtien kanssa -kilpailija Tuure Boelius oli viime viikolla levy-yhtiö Universalin juhlissa.

– 17-vuotias Tuure poistui juhlista muovimuki hyppysissään ja hyppäsi bussiin, joka vei bilettäjät jatkoille, Seiskalle kerrotaan.

Tuure Boelius levy-yhtiön bileissä.

Lue myös: Some-kansa on puhunut: YouTube-tähti Tuure Boelius on Tanssii tähtien kanssa -suosikki – takana vankka tanssitausta klassisesta baletista!

Esitteli poikamiesboksinsa

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman nuorin kilpailija Tuure esitteli jokin aika sitten uuden asuntonsa YouTube-kanavallaan. Tuuren poikamiesboksi sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Kyseessä on mukavan kokoinen yksiö, jossa on täysin remontoitu kylpyhuone.

Lue lisää: Tällainen on Tanssii Tähtien kanssa -tähden Tuure Boeliuksen poikamiesboksi – teki myös kummallisen suihkupaljastuksen!

Suositussa tanssikilpailussa Tuure opettajana ja tanssiparina on Ansku Bergström. Tuurella ja Anskulla on 16 vuoden ikäero, mutta se ei näy kaksikon välillä.

– Tulemme hyvin toimeen, vaikka meillä on ikäeroa. Tuure on oppilaana tosi mukava, ja meillä menee kaikki tosi hyvin yhteen. Toki joudun häntä välillä koulimaan, mutta niin varmasti joutuvat muutkin opettajat, Ansku kertoi Seiskalle ensimmäisen lähetyksen jälkeen.

Lue lisää: Näin Tuure Boeliuksen ja Ansku Bergströmin 16 vuoden ikäero vaikuttaa Tanssii tähtien kanssa -kisassa: ”Joudun välillä koulimaan!”

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!