Hyppää pääsisältöön
Martina Aitolehti tuplasi liikevaihtonsa.

Tuplasi liikevaihtonsa! Martina Aitolehden yrityksellä ennätysvuosi!

Kohukaunotar Martina Aitolehti, 36, on saattanut saada liikemiesrakkaaltaan Stefan Thermanilta kullanarvoisia vinkkejä yritysasioissa, sillä hänen bisneksensä on lähtenyt mukavaan kasvuun. Martinalla on ollut vuodesta 2015 lähtien PTTP Company Oy -niminen yritys, jonka toimialaksi on merkitty ohjelmatoimistot ja manageripalvelut.

Lue myös: Jestas, mitkä pakarat! Martina Aitolehti lanseeraa oman uimapukumalliston - katso kuva!

Juuri tulleen tilinpäätöksen mukaan yritys kasvatti päättyneellä tilikaudella liikevaihtonsa yli 118 000 euroon, kun se edellisellä tilikaudella oli vain 47 300 euroa. Erityisen paljon Martinan mieltä lämmittänee se, että viivan alle jäi voittoa verojen jälkeen 30 958 euroa, kun edellisellä voittoa kertyi vain 1 758 euroa.

Kulunut tilikausi oli Martinalle merkityksellinen myös sen vuoksi, että hän pystyi maksamaan palkkoja liki 35 000 euron edestä. Aikaisempina vuosina yritys ei palkkoja maksanut.

Lue myös: Kohukaunotar Martina Aitolehti törkyparkkeerasi öky-Mersunsa – kuva!

Martina näyttää saaneen muutenkin talousasiansa paremmalle mallille, sillä hänen ulosottorekisterinsä on kutistunut huomattavasti takavuosista. Martina on saanut suurimman osan veloistaan maksettua, mutta avoimena on vielä yksi reilun 500 euron velka-asia Lindorf-perintäyritykselle.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Panu Hörkkö
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!