Maryam Razavi ja Leo Stillman

Tuoreet vanhemmat Leo Stillman ja Maryam Razavi eivät paljasta pienokaisensa sukupuolta – ”Vauvan synnyttyä heräsi vahva suojeluvietti!”

05.06.2020 18:08

Emma-palkitun laulajan Leo Stillmannin, 28, ja stylisti Maryam Razavin, 37, perhe kasvoi viime viikolla. Tuoreet vanhemmat elävät rakkauskuplassa.

– Vauva-arki on lähtenyt tosi hyvin käyntiin! Ensimmäiset päivät ovat menneet tuijotellessa pientä ihmettä, vaippoja vaihdellessa ja uuteen tulokkaaseen tutustuessa, Leo hehkuttaa Seiskalle.

– Viikonloppuna kävimme ensimmäisen kerran ulkoilemassa. Lintujen laulu sai pienokaisen rauhoittumaan, joten hän nukkui koko kävelyreissun ajan, laulaja jatkaa.

Lue myös: Leo Stillman ja Maryam Razavi saivat lapsen! Molemmilta koskettavat kuvapäivitykset: "Ollaan maailman onnellisimpia!"

Leo ja Maryam ovat päättäneet, etteivät paljasta pienokaisen sukupuolta.

– Yllätyin, että minussa heräsi heti vauvan synnyttyä näin vahva suojeluvietti. Elämässäni täyttyi jokin tyhjä aukko.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kiitos kaikille onnitteluista😍 Parasta huikeeta aikaa🌸

A post shared by LEO (@leostillman) on

Avoliittoon ennen vauvaa

Reilut kaksi vuotta sitten toisensa tavanneet Leo ja Maryam muuttivat yhteen ennen vauvan syntymää.

– Saman katon alle asettuminen on tuntunut luontevalta. Halusimme viedä suhteemme uudelle tasolle heti, kun saimme tietää Maryamin olevan raskaana.

Lue myös: Paparazzi iski! Leo Stillman ja Maryam Razavi Espanjassa: kuumaa suutelua ja kiihkeää hyväilyä - kuvat!

– Olemme keskustelleet vanhemmuudesta paljon. Olemme myös hankkineet kotiin kaiken tarpeellisen vauvaa varten. Tämä parisuhde ja vauva ovat minulle kuin lottovoitto, josta olen haaveillut, Leo kertoi huhtikuussa Seiskalle.

Seiska tuo iloa elämään! Autamme nyt lukijoitamme joka kuukausi. Tunnetko jonkun, joka on avun tarpeessa? Auta läheistäsi ja ilmoita hänestä meille!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!