Hyppää pääsisältöön
Nina Kallio löysi mihen Saksasta.

Tuore Miss Helsinki Nina Kallio rakastui saksalaiskomistukseen – ”Avasin Tinderin ja totesin, että onpa hyvännäköinen mies!”

Miss Helsinki 2019 -kilpailu huipentui joulukuussa hermoja raastavaan finaaliin, kun perintöprinsessojen kruunaamisen jälkeen jäljellä oli enää yksi palkinto. Tunneilta tuntuneiden sekuntien jälkeen voiton vei numerolla yhdeksän kilpaillut Nina Kallio, 25.

Lue myös: Hän on uusi Miss Helsinki – tämä upea kaunotar sai kisan kirkkaimman kruunun!

Vuosi 2018 on ehdottomasti ollut Ninan vuosi. Se toi mukanaan niin Miss Helsinki -tittelin kuin myös uuden rakkauden, joka nähtiin myös pitkäsäärisen kaunottaren kannustusjoukoissa finaalissa.

– Emme poseeranneet yhdessä, koska suhteemme on vielä niin tuore. Olisi noloa, jos eroisimmekin ensi viikolla, ja sitten otsikot huutaisivat: Nina palasi sinkkumarkkinoille.

Nina Kallion perintöprinsessat ovat Alicia Bärlund (vas.) ja Eeva Järvinen.
Nina Kallion perintöprinsessat ovat Alicia Bärlund (vas.) ja Eeva Järvinen.

 

Lue myös: Uusi Miss Helsinki Nina Kallio voittonsa jälkeen: Aion todellakin juhlia!

Suhde leimahti Tinderissä

Ninan ja saksalaiskomistuksen suhde otti rytinällä tuulta alleen syksyllä.

– Olin ollut Saksassa, jossa minulla oli ollut Tinder päällä. Tulin Suomeen, ja hautasin koko sovelluksen, mutta kerran tylsyydessäni avasin sen uudestaan ja totesin hänet nähdessäni, että onpa hyvännäköinen mies. Huomasin, että hän oli tuhansien kilometrien päässä, joten laitoin hänelle isoilla kirjaimilla englanninkielisen viestin: MISSÄ OLET?

Lue myös: Miss Helsinki 2019 -Nina Kallio erehtyi lataamaan Jodelin: ”Miss Helsinki näyttää enemmän neljän lapsen perheenäidiltä kuin…”

Lyhyt viestienvaihto muuttui silmänräpäyksessä videopuheluksi, joka kesti lopulta kaksi tuntia.

– Hän kysyi, että jos hän lentäisi seuraavana aamuna Suomeen, olisinko häntä kentällä vastassa. Ja minähän menin, Nina kertoo.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Pasi Murto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!