Hyppää pääsisältöön
Tuomas Kauhanen

Tuomas Kauhasen uusi kappale floppasi - artisti avautuu: "Häpeän biisiä, minkä mä kirjoitin mulle rakkaasta ihmisestä!"

Jokainen taiteilija käy uransa aikana läpi nousu- ja laskukausia. Muusikko Tuomas Kauhanen avautui aiheesta sosiaalisessa mediassa maanantai-iltana (30.10.). 

Mies julkaisi syyskuun lopussa kappaleen Sun keho on tarina, joka ei Tuomaksen mielestä menestynyt tarpeeksi hyvin. Surullinen artisti kirjoittaa pitkässä postauksessaan siitä, että ensimmäistä kertaa hän tuntee häpeää työstään.

- Tiedättekö sen kun tuntuu siltä että on epäonnistunut? Mä julkaisin reilu kuukausi sitten biisin joka ei vaan oikein tuntunut uppoavan mun yleisöön ja mä huomasin ekaa kertaa häpeäväni mun työtä ja sitä kautta itseäni. Häpeävän biisiä minkä mä kirjoitin mulle rakkaasta ihmisestä ja jonka tein äärimmäisten lahjakkaiden tyyppien kanssa. Ja vain koska se ei ollut kaupallinen menestys mä koin että mä olen artistina epäonnistunut.Tuntuu että pitäis koko ajan olla haipissa ja näyttää vaan ammatin valoisat puolet, mutta todellisuus on välillä tätä. Mä teen työtä jota mä rakastan, mutta välillä se lyö maahan ja kovaa. Ja silloin ei auta kun ottaa kynä kauniiseen käteen ja aloittaa alusta.

Tuomaksen mietteet ovat herättäneet myös fanit sekä miehen ystävät, jotka ovat kirjoittaneet varmasti artistin mieltä lämmittäviä kommentteja päivityksen alle. 

- Se, ettei biisi keiku listoilla, ei tarkoita kuitenkaan sitä, ettei kyseinen biisi olis jollekin just se biisi. Just se, jonka kanssa osaa samaistua ja jonka fiilikset pystyy lukemaan. Ei sen aina tarvii olla bängeri, jotta jengi diggais. Biisi on hieno ja herkkä, ja varmasti se tyyppi, josta biisi on kirjoitettu, pitää kappaletta itselleen rakkaana. Jatka hyvää duunia, kirjoittaa Heidi

- Leuka pystyyn bro! Sulle tärkee biisi ei oo välttämät kaikille... Mut se saattaa olla kuitenki se tärkein! Muistuttaa Niko Nousiainen


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!