Tuomas Enbuske päästi pikkumaksut ulosottoon.

Tuomas Enbuske tienasi yli 200 000 euroa – päästi pikkumaksut ulosottoon!

29.02.2020 10:03

Seiskan selvityksessä paljastui, että mediapersoona Tuomas Enbuskella on ollut vaikeuksia maksaa laskuja ajallaan.

Tuomaksen rahahaasteet tuntuvat erikoisilta, sillä hän on ollut jo vuosia Suomen parhaiten palkattuja tv-kasvoja. Viimeisimpien verotietojen mukaan hän tienasi yhteensä noin 231 000 euroa.

Lue myös: Tuomas Enbusken raju eroriita! Missikaunotar Eveliina Tikka hälytti poliisit: Tuomas kävi käsiksi ja sylki päälleni!

Siitä huolimatta Tuomaksen ulosottorekisteri vilisee hyvinkin pienistä summista muodostuneita saatavia.

Kahden viime vuoden aikana hän on päästänyt ulosottoon esimerkiksi viidet parkkisakot. Lisäksi listalta löytyy yrittäjän eläkevakuutus, sairaalamaksu ja rikesakko.

Seiska kertoi Tuomaksen ulosottoasioista viimeksi kesällä. Uutisoinnin jälkeen tv-toimittaja ryhdistäytyi ja maksoi kaikki perintään päätyneet laskunsa.

Sittemmin listalle on ilmestynyt kuitenkin myös jälleen uusi ulosottoasia. Äveriäs tv-tähti on näet yrittänyt matkustaa hiljattain pummilla.

Lue myös: Sakko ulosottoon! Tuomas Enbuske matkusti pummilla!

Ei käytä nettipankkia

Tuomas on kertonut aiemmin julkisuudessa, että hän on huono raha-asioissa.

Vuonna 2015 hän paljasti Katariina Sourin radio-ohjelmassa siirtäneensä arkiset talousasiat isälleen jo 19-vuotiaana.

Minua ahdisti niin paljon raha-asioiden hoitaminen, että lähetin kaikki laskut isälleni suljetussa kirjekuoressa. Hän maksoi ne tililtäni.

En pysty siihen vieläkään, vaan lähetän kaiken kirjanpitäjälleni. En ole käyttänyt nettipankkia viiteen vuoteen, Tuomas totesi tuolloin.

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Juha Nurmi
Kuvat: Seiskan arkisto

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!