fbqTuomas Enbuske kävi kuulusteluissa! Helpottunut ex-rakas Eveliina Tikka: ”Meidän ei tarvitse mennä oikeuteen!” | Seiska
Uutiset
11.06.2020 11:56
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Tuomas Enbuske ja Eveliina Tikka
Tuomas Enbuske kävi kuulusteluissa! Helpottunut ex-rakas Eveliina Tikka: ”Meidän ei tarvitse mennä oikeuteen!”
Uutiset
11.06.2020 11:56
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Toimittaja Tuomas Enbusken, 42, ja missikisoista tutun Eveliina Tikan, 25, välisestä perheriidasta alkanut rikostutkinta on edennyt. Seiskan tietojen mukaan Tuomas on käynyt asian tiimoilta kuulusteluissa.

– Meidän ei tarvitse mennä oikeuteen, sillä Tuomas suostui sovitteluun. Olen kaikin puolin helpottunut, sillä haluan jatkaa elämässäni eteenpäin, Eveliina kertoo nyt Seiskalle.

Seiska ei tavoittanut Tuomasta kommentoimaan poliisikuuluisteluissa käymistä.

Lue myös: Syytti missirakastaan pettämisestä! Tuomas Enbuskesta eronnut Eveliina Tikka teki rikosilmoituksen: ”Olen antanut monta kertaa anteeksi!”

Tuomas Enbuske on viettänyt eron jälkeen hiljaiseloa.
Tuomas Enbuske on viettänyt eron jälkeen hiljaiseloa.

Myrskyisä suhde

Seiska uutisoi alkuvuodesta Tuomaksen ja Eveliinan rajusta eroriidasta. Kaksikko otti yhteen viime joulukuussa, ja Eveliina kertoi Tuomaksen käyneen häneen käsiksi ja sylkeneen päälle.

Lue myös: Tuomas Enbusken raju eroriita! Missikaunotar Eveliina Tikka hälytti poliisit: Tuomas kävi käsiksi ja sylki päälleni!

Eveliina ja Tuomas ehtivät seurustella puoli vuotta.
Eveliina ja Tuomas ehtivät seurustella puoli vuotta.

 

Ex-pariskunnan myrskyisä suhde alkoi viime kesäkuussa helsinkiläisessä ravintolassa. Eveliina kertoi Tuomaksen piirittäneen häntä pitkin iltaa, kunnes lopulta tuli juttelemaan ja pyysi mukaan jatkoille. Hän suostui, koska jatkoille lähti myös muita ihmisiä.

– Jatkoilta lähdettyäni huomasin, että olin jättänyt takkini Tuomaksen asunnolle. Tuomas lupasi palauttaa sen ja pyysi minua drinkille, Eveliina kertoi keväällä.

Lue myös: Tyrmäävät alusvaatekuvat! Sinkkukaunotar Eveliina Tikka paljastaa ihannepuolisonsa: Tahtoisin kokkaavan miehen!

Keväällä Eveliina kertoi suhteesta Seiskan videohaastattelussa: