Katso videot!

Tuntematon mies yritti tunkeutua Amanda Harkimon asuntoon – poliisin reaktio järkytti: Tuli todella "turvallinen" olo

Uutiset | 11.02.2021 12:07

Amanda Harkimo on tullut tutuksi lukuisista tosi-tv-sarjoista, ja hän on luonut näyttävän uran dj:nä. Julkisuus on tuonut mukanaan mahtavia kokemuksia, mutta sen mukana on tullut myös lieveilmiöitä. Amanda on kohdannut yli-innokkaiden ihailijoiden ahdistelua.

- Yksi tulee mieleen. Hän lähettää Instagramissa parikymmentä viestiä päivittäin. Sitä on jatkunut nyt pari vuotta. Välillä hän saattaa kirjoittaa ilkeästi, että miksi en vastaa. Hän luo koko ajan uusia profiileja. En ole koskaan antanut mitään vastakaikua tai jutellut hänelle, mutta tiedän koko ajan hänen olevan siinä. Se on joissain määrin ahdistavaa, Amanda kertoo Seiskan Viiniä ja viihdettä -ohjelmassa.

Toinen henkilö keksi keinon päästä Amandan lähelle työtehtävien varjossa.

- Aluksi oli henkilö, joka hakeutui esimerkiksi jääkiekon MM-kisoihin vapaaehtoistyöntekijäksi, jotta hän pääsi juttelemaan kanssani.

 

Kotiin yritettiin tunkeutua

Amanda muistaa erään tapauksen erittäin hyvin. Hänen kotiovensa taakse ilmestyi tuntematon mies, joka yritti päästä Amandan asuntoon sisälle.

- Sen jälkeen pelästyin, ja olen ollut tarkka, etteivät ihmiset tiedä tarkkaan, mistä he lyötävät oveni.

Amanda soitti poliisille, mutta hän ei saanut apua.

- Poliisi ei tullut koskaan paikalle. Poliisin vastaus oli, että soittakaa, jos tilanne menee pidemmälle. Pidemmällehän olisi ollut se, että henkilö olisi tullut ovesta sisään. Sitten soitin veljelleni, joka tuli auttamaan. Tuli todella "turvallinen" olo.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:EVA-LIISA ORUPÕLD
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Nämä kuvat parkkipaikkaseksistä eivät unohdu: nyt Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen ovat vihdoin aviopari – katso kuvat ja video!

Katso video!

Oho! Lauri Tähkä loukkaantui keikalla – hurja video ontumisesta julki!

Vain Seiskassa!

Kansa on puhunut! Tätä mieltä Matti Nykäsen laulunäytelmästä ollaan – Erkki, Ella, Petra ja Pertti lataavat rehellisen mielipiteensä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!