fbq
Uutiset
03.10.2018 08:56
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Marie Haverlid
Mercedes Bentso on seurustellut jo useita vuosia kaksoismurhaaja Janne Ranisen kanssa.
Tunnettuun kaksoismurhaajaan Janne Raniseen rakastunut räppäri Mercedes Bentso avoimena kiistanalaisesta suhteestaan: ”Jannen lojaalisuus johti hänet tekemään hirveitä asioita”
Uutiset
03.10.2018 08:56
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Marie Haverlid

Räppäri Mercedes Bentso eli Linda-Maria Roine löysi ulos pahasta olosta ja huumekoukusta musiikin avulla. Rikkinäisestä elämästä julkaistaan nyt myös Aino Sunin ohjaama dokumentti Ei koskaan enää.

Lue lisää: Huumehelvetistä ja hyväksikäytöstä selvinneen naisräppäri Mercedes Bentson elämästä dokumentti – ”Pelkäsin sen näkemistä niin paljon, etten pystynyt nukkumaan!”

Linda-Maria on totuttu näkemään julkisuudessa kertomassa järkyttävistä kokemuksistaan. Dokumentissa nuoresta räppäristä esitetään kuitenkin uusi puoli elinkautisvangin avovaimona.

Linda-Maria on seurustellut jo useita vuosia kaksoismurhaaja Janne Ranisen, 41, kanssa. Suhde tuntuu herättävän paljon tunteita ulkopuolisissa.

Lue lisää: Suomalainen räppärikaunotar Mercedes Bentso, 25, saa järkyttävää vihapostia miesystävänsä takia: ”Minulle toivotaan joukkoraiskausta!”

Suojelemisen arvoinen

Linda-Maria on saanut kärsiä miesten väkivaltaisuudesta lapsesta asti. Hän sanoo rakastuneensa kumppanissaan huomaavaisuuteen ja ennen kaikkea siihen, ettei Jannea tarvitse enää pelätä.

– Jannen elämän tärkein arvo on lojaalisuus, ja se on johtanut hänet myös tekemään hirveitä asioita. Mutta parisuhteessamme voin olla varma, ettei Janne koskaan petä minua. En ole koskaan tuntenut oloani näin turvalliseksi. Olen aina unelmoinut siitä, että joku pitäisi minua suojelemisen arvoisena.