fbqTukholmaan asettuneen Ville Virtasen pojasta tulee näyttelijä: ”Ruotsissa kaikki ei tosiaankaan ole paremmin!” | Seiska
Uutiset
26.10.2018 18:02
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Ville Virtanen asuu Tukholmassa.
Tukholmaan asettuneen Ville Virtasen pojasta tulee näyttelijä: ”Ruotsissa kaikki ei tosiaankaan ole paremmin!”
Uutiset
26.10.2018 18:02
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Suosittua TV1:n Sorjonen-sarjaa tähdittävä Ville Virtanen, 57, kertoo Seiskalle, että haastavinta hänelle on arjen näytteleminen.

– Kun ei tapahdu mitään! Toiminnallisia kohtauksia on huomattavasti helpompi tehdä, koska ne ovat teknisiä. Roolihahmoni Kari Sorjonen on kuitenkin enemmän ajattelija kuin toimija, Ville kertoo.

Lue myös: Rikossarjaa tähdittävä Ville Virtanen viihtyy Tukholmassa: jo kaksi vuotta Ruotsissa!

Hän asuu näyttelijävaimonsa Birthe Wingrenin ja lastensa kanssa Ruotsissa. Meneillään on työt samaan aikaan usean elokuvan parissa. Ville elää matkalaukkuelämää, sillä hän kuvaa usein tv-sarjoja ja elokuvia myös Suomessa.

– Olemme kuitenkin asettuneet pysyvästi Tukholmaan, emmekä suunnittele muuttoa takasin Suomeen. Ruotsissa kaikki asiat eivät todellakaan ole paremmin. Molemmat on hienoja maita, mutta niillä on selvä kulttuuriero.

– Kaipaan Ruotsista erilaisuuden sietämistä, mutta Suomessa voi vapaammin olla eri mieltä. Ruotsalaiset on homogeeninen kansakunta.

Ville on osallistunut Linnan juhliin vaimonsa Birthe Wingrenin kanssa.
Ville on osallistunut Linnan juhliin vaimonsa Birthe Wingrenin kanssa.

 

Lue myös: Outi Mäenpäätä ja Ville Virtasta yhdistävät hevoset: Ville on minua paljon parempi!

Villen ja hänen entisen puolisonsa, näyttelijä Eija Vilppaan poika Daniel aloitti tänä syksynä opinnot Teatterikorkeakoulussa.

– Haluan, että hän pääsee luomaan oman uransa kaikessa rauhassa, Ville sanoo.