Katso kuvat!

Tuija Pehkoselta rakkautta pursuava kuvasarja – ensimmäinen hääpäivä Eero Ettalan kanssa: "Ihania muistoja!"

Uutiset | 14.12.2020 18:09

Vuosi sitten juontaja Tuija Pehkonen, 35, ja lumilautailija Eero Ettala, 36, sanoivat toisilleen tahdon. Sittemmin onnellinen aviopari on saanut myös perheenlisäystä, kun heidän esikoisensa syntyi syyskuussa. 

Pariskunta vietti ensimmäistä hääpäiväänsä 14. joulukuuta, ja he hehkuttivat toisiaan sosiaalisessa mediassa - molemmat omilla Instagram-tileillään. 

Lue myös: Tuija Pehkonen sai pojan! Julkaisi supersuloisen kuvan Eero Ettalasta ja vauvasta - katso! 

Tuija jakoi hääpäivästä kuuden mustavalkoisen otoksen kuvasarjan, jossa näkyy monia ilontäyteisiä hetkiä heidän häistään. Ikimuistoiset juhlat ovat olleet kaunottaren mielessä todella paljon tänä poikkeuksellisena vuonna.  

- Heittämällä siihenastisen elämäni hienoin päivä. Niin täynnä rakkautta ja ihania muistoja tuosta. Monta kertaa olen tämän vuoden aikana palannut noihin tunnelmiin ja miettinyt, miten onnekas olen, että olen saanut elämääni näin paljon rakkautta ja tällaisen ihmisen. Tämä vuosi nosti myös kyseisen juhlapäivän ja paardit läheisten kanssa arvoon arvaamattomaan, Tuija kertoo. 

Lyhyt ja ytimekäs

Eero jakoi puolestaan sovelluksessa vain yhden mustavalkoisen kuvan, jossa he pitelevät Tuijan kanssa skumppalaseja kohotettuina. Otoksessa pariskunnan molemmilla osapuolilla hymy venyi lähes korvasta korvaan, kun he olivat juuri saaneet toisensa. 

Lue myös: Tuija Pehkosen hellyttävä kuva sulattaa sydämet - hehkuttaa mielitiettyään Eero Ettalaa: ”Lämmin ja turvallinen isä meidän pikkuiselle” 

Lumilautailutähti jätti kuvatekstinsä huomattavasti lyhyemmäksi kuin vaimonsa. 

- Vuosi sitten menin naimisiin elämäni rakkauden kanssa, Eero kertoi englanninkielisessä päivityksessä. 

Sekä Tuijan että Eeron päivitykset keräsivät runsaasti ihastelevia kommentteja ja onnittelijoiden joukossa suuri määrä julkkiksia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eero Ettala (@eeroettala)

Lue myös: Suosikkijuontaja Tuija Pehkonen näyttää mallia uimapuvussa: "Maailman nopein avantouinti" - katso hyytävä video! 

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!