Katso kuva!

Tuija Pehkoselta pysäyttävä tilitys kesken raskauden: ”Tänään ei ole hyvä päivä - tekee mieli hautautua sängyn pohjalle”

Uutiset | 18.08.2020 16:19

Radio- ja televisio-ohjelmien juontajana tunnettu Tuija Pehkonen, 35, avautuu Instagram-tilillään sosiaalisesta mediasta ja raskaudestaan. Hän kokee somekulissin ylläpitämisen olevan kovin hankalaa odottavana äitinä.

Hän ilmoitti alkuvuonna somessa saavansa lapsen lumilautailijamiehensä Eero Ettalan, 35, kanssa 

- Tänään ei ole hyvä päivä, Tuija aloittaa.

Mediapersoona haluaa huomauttaa, kuinka sosiaalisessa mediassa ei kaikki ole aina sitä, miltä näyttää. Usein somen kiillotettujen kuvien ja leveiden hymyjen taakse piiloutuu jotain, mitä muut eivät näe. 

Lue myös: Esikoislastaan odottava Tuija Pehkonen julkaisi kuvan muhkeasta raskausvatsastaan! 

Odottava äiti on ollut innoissaan tulevasta perheenjäsenestään jo monia kuukausia. Tuijan hilpeän hehkun on voinut huomata hänen some-tileiltään pitkin vuotta 2020.

- Raskauteen liittyen olen jakanut lähinnä jännityksen ja odotuksen fiiliksiä. Kaikkea sitä, mikä on tuntunut uudelta ja ainutlaatuiselta. Kaikkea sitä, mitä somessa on sopivaa hehkuttaa. Kaikkea sitä on ollut paljon, ja vaikkei olo enää ole kaikista hehkein. Jokainen päivä tämän masun kanssa tuntuu tietenkin ihmeeltä! 

Eero Ettala ja tuiha Pehkonen urheilugaala
Lumilautalija Eero Ettala vaimonsa Tuija Pehkosen kanssa urheilugaalassa vuoden 2020 tammikuussa.

Varjopuolet

Hilpeydestään huolimatta Tuijan mieltä painavat monet asiat, joita muut eivät näe. 

- Ehkä on hyvä kuitenkin sanoa, että se ei ole koko totuus. Vaikka olen maailman onnellisin ja kiitollisin siitä, että perheessämme on toivottavasti pian uusi pieni ihminen, mulle tämä aika ei ole ollut ainoastaan iloa ja ihmettä, Tuija tarkentaa.

Suurin osa hänen huolistaan johtuu raskauden aikana kohtaamistaan somen ikävistä puolista. Hän on joutunut käsittelemään paljon harmia, hämmennystä, asiattomia kommentteja, epäilyksiä, tasa-arvoisen vanhemmuuden puolustamista, työelämän pettymyksiä sekä pelkoa tulevasta.

Lue myös: Tuija Pehkonen esittelee raskausvatsaansa - avautuu kohtaamistaan ennakkoluuloista: "Olettamuksia ja epätasa-arvoa!"

-  Välillä synkät pilvet kaiken tämän ihmeellisyyden yllä ovat tuntuneet epäreiluilta, tähän ihanaan kuplaan sopimattomilta. Viime viikkoina nämä asiat ovat olleet paljon mielen päällä, päivin ja öin, ja juuri tänään tuo taakka tuntuu erityisen raskaalta kantaa.

Tuijan mieli on niin maassa, että kaunotar ei tahdo poistua päivän aikana pedistään. 

- Tänään ei tee mieli ilakoida somessa tai muuallakaan. Tekee mieli hautautua sängyn pohjalle ja jäädä sinne makaamaan. Välillä on hyvä muistuttaa, että meidän kaikkien sometodellisuuden taakse mahtuu näitäkin päiviä ja sekin on ihan ok, Tuija toteaa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänään ei ole hyvä päivä. Somen kauniiden kuvien ja hymyilevien kasvojen taakse piiloutuu usein paljon sellaista, mikä ei näy päällepäin. Raskauteen liittyen olen jakanut lähinnä jännityksen ja odotuksen fiiliksiä. Kaikkea sitä, mikä on tuntunut uudelta ja ainutlaatuiselta. Kaikkea sitä, mitä somessa on sopivaa hehkuttaa. Kaikkea sitä on ollut paljon, ja vaikkei olo enää ole kaikista hehkein, jokainen päivä tän masun kanssa tuntuu tietenkin ihmeeltä! ❤️ Ehkä on hyvä kuitenkin sanoa, että se ei ole koko totuus. Vaikka olen maailman onnellisin ja kiitollisin siitä, että perheessämme on toivottavasti pian uusi pieni ihminen, mulle tämä aika ei ole ollut ainostaan iloa ja ihmettä. Olen joutunut kohtaamaan ja käsittelemään myös paljon harmia ja hämmennystä, asiattomia kommentteja, epäilyksiä, tasa-arvoisen vanhemmuuden puolustamista, työelämään liittyviä pettymyksiä, pelkoa tulevasta. Välillä synkät pilvet kaiken tän ihmeellisyyden yllä ovat tuntuneet epäreiluilta, tähän ihanaan kuplaan sopimattomilta. Viime viikkoina nämä asiat ovat olleet paljon mielen päällä - päivin ja öin, ja juuri tänään tuo taakka tuntuu erityisen raskaalta kantaa. Tänään ei tee mieli ilakoida somessa tai muuallakaan. Tekee mieli hautautua sängyn pohjalle ja jäädä sinne makaamaan. Välillä on hyvä muistuttaa, että meidän kaikkien sometodellisuuden taakse mahtuu näitäkin päiviä ja sekin on ihan ok. #realitycheck

A post shared by Tuija Pehkonen (@tuijapehkonen) on

 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!