Katso kuvat!

Tuija Pehkonen rehellisenä raskautensa kääntöpuolista - totuuden paljastava somepäivitys: "Vaappumista, ähinää, lihomista, oksentelua..."

Uutiset | 29.09.2020 11:03

Suosikkijuontaja Tuija Pehkonen, 35, sai puolisonsa Eero Ettalan, 35, kanssa esikoislapsensa pari viikkoa sitten ja kertoi nyt raskausajan kääntöpuolista.

Pienen pojan saapuminen maailmaan sai kaiken kärsimyksen unohduksiin, mutta Tuija halusi kuitenkin muistuttaa sosiaalisessa mediassa ettei kaikki aina ole ruusuilla tanssimista. Niinpä hän julkaisi kirjoituksen Instagram-tilillään kuvien kera "Insta vs. reality" -aiheisen postauksen.

- Tää eka kuva otettiin 5 päivää ennen pikkuisen syntymää. Halusin tallentaa ihan viimeisiä raskausajan hetkiä ja musta tohon kuvaan onnistuttiin taltioimaan kaunis, seesteinen tunnelma. 🤰🏼 Masukin näyttää söpöltä ja tuleva äippä rentoutuneelta. Nää on niitä raskauskuvia, joita insta on pullollaan ja joihin tykkäyksiä satelee. Nää on myös niitä kuvia, jotka saa helposti tuntemaan tyytymättömyyttä ja riittämättömyyttä. Ainakaan mulle raskausaika ei nimittäin ollut tätä, Tuija myöntää Instagramissa.

Lue myös: Tuija Pehkonen sai pojan! Julkaisi supersuloisen kuvan Eero Ettalasta ja vauvasta - katso!

- Toinen kuva on seuraavalta päivältä. Kello on puoli kuusi illalla ja oon just herännyt pitkiltä päiväunilta. Tuona(kaan) päivänä en saanut mitään aikaiseksi, kuten ei tietenkään tuossa vaiheessa enää tarvitsekaan. Hormoniherätyskello valvotti yöt ja päivät olin tosi väsynyt. Masu oli niin iso, että pelkästään kääntyminen oli työlästä ja lyllersin ähisten eteenpäin. Ihmisten ”Miten olet voinut?” -kysymyksiin vastasin usein mutisten jotain ohimennen, sillä en edes viitsinyt luetella listaa kaikesta siitä, mikä vaivasi.

Lue myös: Esikoislastaan odottava Tuija Pehkonen julkaisi kuvan muhkeasta raskausvatsastaan!

- Mun raskausaika ei ollut kovinkaan raskaushehkun täyteistä, vaikka joihinkin kuviin niitäkin fiiliksiä saatiin tallennettua. Toisille raskausaika tietenkin on elämän kulta-aikaa, mutta paljon on niitäkin, joille raskausarki on nimenomaan tätä jälkimmäistä. Se on vaappumista, ähinää, tuskan hikeä, lihomista, oksentelua, väsymystä, selkäkipuja, epävarmuutta, sängyssä makaamista. Kaikkea tuota, vaikkei insta sitä usein näytäkään. Helposti muiden raskaushehkua katsellessa tulee itselle saamaton olo, miksei pysty tai jaksa samaan. Realitycheck siis paikallaan. Elämä ei ole instalyfe. Eikä kuulukaan olla. 

Tuija kuitenkin tsemppaa seuraajiaan, jotka parhaillaan tuskailee haastavan raskausajan kanssa, mutta muistuttaa, että kaikki tosissaan unohtuu kun pienokainen saapuu maailmaan.

Tuijan postaus keräsi valtavan määrän sydämiä - muun muassa hänen Eero-puolisoltaan.

Lue myös: Suosikkijuontaja Tuija Pehkonen on viimeisillään raskaana – paparazzi iski terassilla Helsingissä!

Katso molemmat kuvat klikkaamalla kuvan oikealla puolesta olevasta nuolesta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Insta vs. reality. ⚡️ Tää eka kuva otettiin 5 päivää ennen pikkuisen syntymää. Halusin tallentaa ihan viimeisiä raskausajan hetkiä ja musta tohon kuvaan onnistuttiin taltioimaan kaunis, seesteinen tunnelma. 🤰🏼 Masukin näyttää söpöltä ja tuleva äippä rentoutuneelta. Nää on niitä raskauskuvia, joita insta on pullollaan ja joihin tykkäyksiä satelee. Nää on myös niitä kuvia, jotka saa helposti tuntemaan tyytymättömyyttä ja riittämättömyyttä. Ainakaan mulle raskausaika ei nimittäin ollut tätä. Toinen kuva on seuraavalta päivältä. Kello on puoli kuusi illalla ja oon just herännyt pitkiltä päiväunilta. 😴Tuona(kaan) päivänä en saanut mitään aikaiseksi, kuten ei tietenkään tuossa vaiheessa enää tarvitsekaan. Hormoniherätyskello valvotti yöt ja päivät olin tosi väsynyt. Masu oli niin iso, että pelkästään kääntyminen oli työlästä ja lyllersin ähisten eteenpäin. Ihmisten ”Miten olet voinut?” -kysymyksiin vastasin usein mutisten jotain ohimennen, sillä en edes viitsinyt luetella listaa kaikesta siitä, mikä vaivasi. Mun raskausaika ei ollut kovinkaan raskaushehkun täyteistä, vaikka joihinkin kuviin niitäkin fiiliksiä saatiin tallennettua. (Kiitos mahtavien kuvaajien, kuten @janitaautio:n ✨) Toisille raskausaika tietenkin on elämän kulta-aikaa, mutta paljon on niitäkin, joille raskausarki on nimenomaan tätä jälkimmäistä. Se on vaappumista, ähinää, tuskan hikeä, lihomista, oksentelua, väsymystä, selkäkipuja, epävarmuutta, sängyssä makaamista. Kaikkea tuota, vaikkei insta sitä usein näytäkään. Helposti muiden #raskaushehku:a katsellessa tulee itselle saamaton olo, miksei pysty tai jaksa samaan. Realitycheck siis paikallaan. Elämä ei ole instalyfe. Eikä kuulukaan olla. 🙌🏼 Ps. Kaikille, jotka juuri nyt tuskailee haastavan raskausajan kanssa. Mä lupaan, että se klisee pitää paikkansa. Kaikki tosiaan unohtuu, kun pieni saapuu maailmaan. ❤️ Tsemppiä! #realitycheck

A post shared by Tuija Pehkonen (@tuijapehkonen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maailma on pienentynyt tän pikkukaverin ympärille. 💙 Just hyvä näin. #sydänpakahtuu

A post shared by Tuija Pehkonen (@tuijapehkonen) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mun koko maailma. ❤️ #elämänimiehet

A post shared by Tuija Pehkonen (@tuijapehkonen) on

Lue myös: Tuija Pehkonen esittelee raskausvatsaansa - avautuu kohtaamistaan ennakkoluuloista: "Olettamuksia ja epätasa-arvoa!"

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!