Miklu Bäck

Tubettaja Miklu nappasi Venla-palkinnon - avautuu väleistään tunnettuun Roni-veljeensä: Ilman häntä en olisi lähtenyt tälle uralle!

17.01.2019 12:20

Tubettaja Miklu eli Mike Bäck juhli viime viikolla Kultainen Venla -gaalassa. Miklu oli viime vuonna mukana Ylen Metsähaaste-sarjassa, joka palkittiin gaalassa parhaana lasten- ja nuortenohjelmana.

- Juhlimme varmasti voittoa tuotantoryhmän kanssa. Ohjelman tekeminen koko tubettajaporukan kanssa oli todella mukavaa. Tämä on pitkäjaksoisin ohjelma, jossa olen ollut tähän saakka mukana. Olen aiemmin vieraillut Posse-sarjassa ja Haluatko miljonääriksi -julkkisjaksossa veljeni Ronin kanssa, mutta sitä ei ole vielä esitetty, Miklu kertoi Seiskalle.

Lue myös: YouTube-tähti Roni Bäck kärsii uupumuksesta: ”Olen työnarkomaani!” 

Miklun lisäksi Venla-palkittua Metsähaaste-sarjaa tähdittivät Janne Naakka, Elisa Malik, Deata, Henkka Remes ja Mandimai

YouTube-videoiden tekeminen on ollut Miklulle ammatti jo puolentoista vuoden ajan. 

- Tänä päivänä huomaa hyvin sen, ketkä tekevät videoita harrastusmielessä ja ammatikseen. Tein videoita ammatikseni jo, kun opiskelin lukiosta, mistä valmistuin ylioppilaaksi puoli vuotta sitten. En ole hakenut jatko-opiskelemaan lukion jälkeen, sillä olen halunnut keskittyä tubettamiseen.

Miklu

Miklun veli on tunnettu tubettaja Roni Bäck. Veljekset ovat tehneet yhdessä videoita toistensa YouTube-kanaville. Kilpailu veljesten välillä on vähentynyt.

- Vierailemme toistemme videoilla. Lisäksi annamme tosi paljon neuvoja toisillemme. Uskon, etten olisi aloittanut tubettamista ilman veljeäni. Hän rohkaisi minua lähtemään tälle uralle. Hän on mentorini. Välillä ärsyttää, että hän saa enemmän näyttökertoja videoilleen kuin minä. 

Miklun YouTube-kanavalla on 268 551 tilaajaa.

Lue myös: YouTube-tähti Roni Bäck teki tubettamisesta oivan bisneksen – voittoa lähes 200 000 euroa!

Teksti: Petri Voutilainen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!