fbq
Uutiset
04.01.2019 10:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus
Jukka Hildén.
Totuus joulunpyhistä vuotaa julki: Duudsonit-Jukka Hildén ja Chachi Gonzales bilettivät rankasti Seinäjoen yössä
Uutiset
04.01.2019 10:03
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus

Pohjanmaan lakeuksilta Hollywoodiin ja amerikkalaisille tv-markkinoille levinnyt Duudsonit on rämäpäinen ryhmä, jonka jäseniltä voi odottaa vauhdikkaita tempauksia. Silti erään helsinkiläismiehen yllätys oli taannoin täydellinen, kun hän huomasi Jukka Hildénin, 38, Jätkäsaaren K-Marketin edustalla vähintäänkin erikoisissa tunnelmissa.

– Se oli vasta aamupäivää, kun Jukka seisoi tukka pörröllään ja sikari suussa lorottelemassa muina miehinä kahden parkkeeratun auton väliin, Seiskalle naureskellaan.

Lue lisää: Helsinkiläinen ohikulkija ei ollut uskoa näkemäänsä: Duudsonit-Jukka Hildén pissasi kahden auton väliin keskellä kirkasta päivää - "Lorotteli aivan muina miehinä"

Helsingistä juhlahumussa ollut Jukka suuntasi kihlattunsa Chachi Gonzalesin kanssa Pohjanmaalle joulunviettoon. Tosin jouluakin voi viettää monenlaisissa merkeissä, kuten silminnäkijämme tietää kertoa.

– Jukka ja Chachi bailasivat kovaa aaton ja joulupäivän välisen yön seinäjokisessa yökerho Karmassa. Kello oli ainakin kaksi yöllä, mutta kaksikko piti siellä kunnolla hauskaa, lakeuksilta juorutaan.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jukka, 38, ja amerikkalainen some-tähti Chachi Gonzales, 22, kihlautuivat elokuussa. Joulunpyhät rakastavaiset viettivät Helsingissä ja Pohjanmaalla.
Jukka, 38, ja amerikkalainen some-tähti Chachi Gonzales, 22, kihlautuivat elokuussa. Joulunpyhät rakastavaiset viettivät Helsingissä ja Pohjanmaalla. Kuva kaksikosta Helsingistä aiemmin syksyllä.

 

Et saanut räpsäistyä kuvaa kaksikosta?

– Valitettavasti en, mutta kyllä minä Jukan tunnistan. Olen törmännyt kyseiseen henkilöön useasti jo nuoruudessani, vinkkaaja vakuuttelee.

Lue myös: Duudsonien Jukka Hildénillä vuosien velkakierre – pankki perii 350 000 euron velkoja!

Vinkkaajamme mukaan Jukka sai olla rauhassa baarissa, kun taas kuvankaunis Chachi-kihlattu aiheutti vipinää kanssajuhlijoiden keskuudessa.

– Kyllähän jotkut kävivät juttelemassa hänelle, mutta aika lailla rauhassa saivat olla.

Huomionarvoista on, ettei Jukka ole vieläkään jättänyt avioerohakemusta Outi-vaimonsa kanssa, vaikka pariskunnan tiet erkanivat jo vuosi sitten.

Seiska ei taaskaan tavoittanut Jukkaa kommentoimaan tapausta.