Tosi-tv-tähti Miksun hääyllätys: testasi rakkaansa huumorintajua!

Uutiset | 31.03.2017 10:45

Tosi-tv-tähti Mihail MiksuKulechov elää uutta vaihetta elämässään. Espanjan Aurinkorannikolla talvehtivan Miksun uusi ohjelma Miksun baari alkoi viime viikolla Foxilla, hänen esikoistyttärensä Milla syntyi viime vuoden lopulla, ja vain muutama viikko sitten Miksu kosi naisystäväänsä. Pariskunta on ollut on–off-suhteessa yli kuusi vuotta.

– Minulla välähti parin oluen jälkeen, että en ole koskaan kuullut kenenkään kosivan Facebookin kautta. Emäntä oli aiemmin tehnyt kavereidensa kanssa listaa siitä, mitkä ovat paskimmat kosinnat. Kaksi huonointa olivat olleet tekstarin tai Facebookin välityksellä. Onneksi hänellä on hyvä huumorintaju, ja hän suostui, Miksu nauraa.

 

Ekaa kertaa isi ja tyttö :)

Henkilön Miksu Kulechov (@myyntimiksu) jakama julkaisu

Miksu ei halua tuoda rakastaan julkisuuteen, mutta hän paljastaa Seiskalle, että häitä on suunniteltu ensi vuoden toukokuulle. Kyyhkyläisten esikoinen syntyi viime marraskuussa, ja tuolloin Miksu lupasi Seiskalle rauhoittaa juhlimistaan vauvan synnyttyä. 

– Baareissa harvemmin tulee käytyä. Kaikista asioista pitää sopia etukäteen. Lapsiarki on sujunut tosi hyvin. Kaikki on niin uutta ja mielenkiintoista. Ensimmäiset kolme kuukautta oikeasti koettelevat parisuhdettakin.

Teksti:sami sinokki
Kuvat:FOX
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!