Katso videot!

"Topi pelkää kyydissäni" - Nadja Sukari, 50, polkee piikkikorollaan öky-Porschen kaasupoljinta – ettekä ikinä arvaa, mitä monimiljonääri aikoo vielä ostaa vaimolleen: "Sitten kun täytät 60..."

Uutiset | 01.11.2020 12:01

Nadja Sukari sai miljonäärimieheltään Toivo ”Topi” Sukarilta 50-vuotislahjaksi Porschen. Itse S-sarjan Mersulla ajeleva Topi olisi kuitenkin halunnut ostaa rakkaalleen Ferrarin.

– Mielestäni se on ainoa oikea urheiluauto. Kävimme pari kertaa koeajamassakin sen, mutta rouvalle ei kelvannut. Punaisen sävy oli kuulemma väärä, huvittunut liikemies hymähtää.

– Ferrari oli kaunein ja huomiota herättävin, muttei muutoin mieleeni. Sitä ajaessa tuntui, kuin olisin istunut lattialla. Ja se kauhea pörinä! Ajattelin, että se oli ehkä ennemmin miehille. Porsche on mukavampi, mutta muodot muistuttavat silti Ferraria, Nadja tuumii.

Lue myös: Topi Sukari hemmottelee Nadja-rakastaan Suomen kalleimmassa hotellissa – varsinainen synttärilahja jätti kuitenkin hampaankoloon: Rouvalle ei kelvannut!

"Sitten mennään kovaa!"

Haastatteluhetkellä pariskunta esittelee Nadjan syntymäpäivälahjaa kotikonnuillaan Turussa. Rantabulevardilla Porsche Boxterin virtaviivaiset linjat heijastuvat kauniisti Aurajokeen vastarannalla komeilevan Turun linnan seuraksi.

Topi innostuu, kun vaimo polkaisee piikkikorollaan kaasua. Nyt revitellään paikallaan, mutta kaasujalka on kuulemma herkässä myös liikenteessä.

– Topi oikeasti pelkää kyydissäni! Olen yleensä aika rauhallinen kuski, mutta välillä innostun. Kun pääsen kunnolla vauhtiin, sitten mennään kovaa, Nadja tunnustaa.

Lue myös: Tästä syystä Topi Sukarin tarjoama synttärilahja ei kelvannut Nadja-vaimolle: Kuin olisin istunut lattialla!

50 vuotta täyttävä Nadja Sukari sai miljonäärimieheltään syntymäpäivälahjaksi Porschen. Kaksipaikkaisessa tykissä piisaa hevosvoimia enemmän kuin tarpeeksi.
50 vuotta täyttävä Nadja Sukari sai miljonäärimieheltään syntymäpäivälahjaksi Porschen. Kaksipaikkaisessa tykissä piisaa hevosvoimia enemmän kuin tarpeeksi.

Kallis lupaus

Pelkääjänpaikka sopii siis Topille hyvin, kun romanttisia ajeluja suosivat rakastavaiset kaasuttelevat Helsinkiin ja Kämppiin. Silloin kun kaksikko on liikkeellä omilla kärryillään, Nadja ei tyydy katselemaan Topin takavaloja, mikäli aviomies hidastelee edessä.

– Ei varmasti tyydy! Kyllä tuolla Porschella pääsee meikäläisen S-sarjalaisesta heittämällä ohi. Voin myöntää, että ottaahan se luonnon päälle, kun mies jää autoilussa kakkoseksi.

– No, tämä on enemmän kesäauto. Jos korona rauhoittuu, olisi kiva matkustaa Espanjaan ja jatkaa ajelua siellä. Ehkä voisit ostaa minulle sinne sen Ferrarin? Mutta sen pitäisi kyllä olla sitten Ferrari California! Nadja yllyttää.

– Sitten kun täytät 60, niin saat sellaisen, Topi nauraa.

Topi ja Nadja Seiskan Siivet suussa -sarjassa:

Teksti:Eetu Ampuja, Turku
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!