Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
top

Topi Sukari sai Nadjansa: Morsian oli kompastua kirkon portailla!

Liikemies Toivo ”Topi” Sukari, 65, ja entinen fitness-malli Nadja Eerola, 48, astelivat helteisen Turun tuomiokirkon pihan poikki lauantaina kello viisi. Vihkimisen jälkeen pariskunta siirtyi juhlistamaan onneaan Turun linnaan, jossa oli luvassa ohjelmalliset häät.

xx

Vieraita kirkkoon oli kutsuttuna pari sataa. Paikalla oli Topin viiden aikuisen lapsen jälkikasvua ja joukossa Nadjan teini-ikäinen tytär. Hääpari vihittiin lyhyen kaavan mukaan.

xxx
Pariskunnan yhteinen taival alkoi muutamia vuosia sitten, kun Nadja pyysi Topia Facebook-kaverikseen bongattuaan tämän yhteisen FB-ystävänsä Matti Vanhasen kaverilistalta. Jossain vaiheessa Topi äkkäsi Nadjan seinällä tästä otetut Miss Bikini Fitness -kuvat ja pyysi kaunotarta illalliselle.

Kihlat vaihdettiin vuosi sitten juhannuksena Kustavissa, jolloin sulhanen laittoi 20 000 euron arvoisen sormuksen kultansa sormeen. Varsinaisia häitä pariskunta alkoi kuitenkin suunnitella vasta tämän vuoden toukokuussa, mutta edes kirkon varaus ei ollut hääjärjestelijän mukaan mikään ongelma.

xx
Nadjalla oli tekemistä liki 20-senttisten korkojensa kanssa kirkon portaissa. Morsiuspuvussa oli pitsikangasta oli kymmeniä metrejä.

xx
Julkkisvieraina kirkossa nähtiin muun muassa kiinteistöalalla vaikuttavat, 38 kiloa laihtunut Jethro Rostedt… ja Arto Merisalo, joka taas valitti karttuneita kilojaan.
Ystävät uskovat, että Topin ja Nadjan avioliitto kestää läpi elämän. Ne ovat kummallekin toiset.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Anne Pennanen
Kuvat:
Matti Matikainen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!