Tomi Metsäketo leimattiin netissä raiskaajaksi - avautui oikeudessa: Lähipiirikin huolestui!

Uutiset | 21.09.2018 16:16

Laulaja Tomi Metsäketoa kuultiin tänään perjantaina (21.9.) asianomistajana Helsingin käräjäoikeudessa, jossa neljää naista syytettiin törkeästä kunnianloukkauksesta häntä kohdistuneen nettikirjoittelun takia.

Naiset olivat nimitelleet sosiaalisessa mediassa Metsäketoa muun muassa raiskaajaksi, sarja-ahdistelijaksi ja väkivaltaiseksi. Kolme naisista osallistui keskusteluun Facebookin CIA Naisten olohuone -ryhmässä, yksi Twitterissä.

Metsäketo ei ole itse Facebookissa, mutta kuuli kirjoittelusta ystäviltään.

- Lähipiirikin on ollut huolissaan, sinäkö poika ja veli, oletko tällaista tehnyt. Tästä on aiheutunut kärsimystä niin itselle kuin läheisille, Metsäketo totesi oikeudessa.

- Päällimmäisenä tunteena on suru, että tällainen kirjoittelu on mahdollista. Sosiaalisen median voima on räjähtänyt käsistä, hän jatkoi.

Erityisen loukkaavana Metsäketo piti raiskaajaksi kutsumista ja väkivaltaiseksi nimittämistä.

- En ole koskaan tapellut, Metsäketo sanoi.

Ahdistelusyytösten seurauksena Metsäketo menetti muun muassa pestinsä MTV3:n Tähdet, tähdet -ohjelmassa ja Mamma Mia! -musikaalissa. Kaikkiaan hän laski menettäneensä kirjoittelun seurauksena peruuntuneiden töiden myötä 80 000 euroa.

Metsäkedolla ei ole korvausvaatimuksia naisia kohtaan.

- Olen empaattinen ihminen. En tunne ketään täällä salissa, eikä minulla ole mitään teitä vastaan. Lähinnä toivon jotain rotia nettiviidakkoon, ettei kenellekään muulle tapahdu samoin.

 

 

 

 

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!