Tomi Björck ilkeistä Jodel-juoruista: ”En ole ollut Suomessa, kun väitettiin, että säätäisin opiskelijatyttöjen kanssa!”

Uutiset | 18.11.2019 06:39

Seiska kertoi viime viikolla, että australiassa asuva ravintoloitsija ja tv-kokki Tomi Björck, 39, on joutunut ilkeiden pettämishuhujen kohteeksi. Hänet on yhdistetty aasialaiseen ruokabloggariin.

Tomi haluaa katkaista ilkeiltä huhuilta siivet ja hän kertoi Seiskalle antaneensa bloggarille lentomatkan aikana ainoastaan ravintolavinkkejä.

Lue lisää: Ruokabloggariin yhdistetty julkkiskokki Tomi Björck katkoo pettämishuhuilta siivet: ”Annoin ainoastaan ravintolavinkit!”

Tomin lasten äiti ja pitkäaikainen elämänkumppani Minka on myös tietoinen Tomin reissun kulusta.

Ei ole ensimmäinen kerta, kun Tomin ja Minkan suhdetta yritetään rikkoa levittämällä perättömiä huhuja.

– Meillä menee Minkan kanssa hyvin, enkä missään nimessä halua vaarantaa suhdettamme, Tomi sanoo.
– Meillä menee Minkan kanssa hyvin, enkä missään nimessä halua vaarantaa suhdettamme, Tomi sanoo.

 

Lue myös: Huippukokki Tomi Björck keskusteli hurjista pettämisjuoruista Minka-rakkaansa kanssa: ”Olemme miettineet, kannattaako olla julkisuudessa!”

– Suomessa asuvat ystävät ovat kertoneet, että minusta keskustellaan Jodel-keskustelupalstalla ilkeään sävyyn. En ole ollut Suomessa puoleen vuoteen, kun väitettiin, että säätäisin opiskelijatyttöjen kanssa. Tuntuu pahalta, että anonyymit kirjoittajat levittävät perättömiä juttuja ja yrittävät hajottaa parisuhteemme.

Lue myös: Huippukokki Tomi Björck sai selville perättömien pettämishuhujen levittäjät: ”Olen ollut aina heitä kohtaan ystävällinen!”

Lue myös: ”Teen rikosilmoituksen!” Julkkiskokki Tomi Björck raivostui hurjista salasuhdeväitteistä!

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!