fbq
Uutiset
21.05.2019 20:50
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Ina Mikkola
Toimittaja Ina Mikkola on työskennellyt myös Hollywoodissa! Paljastaa erikoisen faktan kulisseista: "Pelkäsin, että minut haastetaan oikeuteen"
Uutiset
21.05.2019 20:50
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Toimittaja Ina Mikkola, 29, on kiertänyt niin työnsä kuin vapaa-aikansa puitteissa ympäri maailmaa. 

Lue myös: Venla-palkittu Ina Mikkola poseerasi rohkeasti alusvaatteissa – tämä tatskakroppa on jo varattu: ”Elämme avoliitossa!”

Inan mielestä erikoisin ja absurdein maa on Japani, jossa hän oli aikoinaan kuvaamassa Ina <3 Porno -ohjelmaansa. 

- Maa on hyvin hillitty ja konservatiivinen, samaan aikaan se on myös ihan kreisi, Ina kertoo Fort Boyard -ohjelman pressitilaisuudessa. 

Ina ei ole koskaan asunut yhtäjaksoisesti ulkomailla.  

- Olen viettänyt eniten aikaa Los Angelesissa. Jos laskee ajan yhteen, niin kyllähän siellä varmaan on vuosi tullut oltua. 

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.) 

Ina Mikkola
Ina nähdään syksyllä kisaamassa MTV3:n Fort Boyard -ohjelmassa. Lisäksi hänen Ina <3 Suomi -ohjelma starttaa tuolloin Sub-kanavalla. 

Draamaa ja kilpailua 

Toimittajakaunotar pääsi työskentelemään Los Angelesissa ollessaan myös Hollywoodissa. Hän oli puvustajana Pokemon-hahmoon liittyvässä lyhytelokuvassa. 

- Elokuvaa ei koskaan julkaistu, kun työntekijöiden keskuudessa tuli jotain draamaa. 

Eniten hämmästystä Inassa tuotti Hollywoodin työkulttuuri. Hänen mukaansa siellä oli hierarkista, kilpailuhenkisyyttä ja sitäkin enemmän draamanhakuisuutta. 

- Olen itse hyvin järkiperäinen ihminen ja kunnioitus on mielestäni tärkeää työkulttuurissa. Sen paikan työkulttuuri oli suorastaan ällöttävää. 

Ina joutui välillä työpestinsä aikana ahdistaviin tilanteisiin. 

- Oli todella ahdistavaa kun puvustaessa ja meikatessa lapsinäyttelijöitä heidän vanhempansa kyyläsivät vieressä. Mietin vaan mielessäni, että mitä jos teen jotain väärin, ja he haastavat minut oikeuteen, Ina kertoo.

Ina ei kuitenkaan kadu lainkaan työpestiään.

- Se oli todella hieno kokemus. Jos siellä haluaisi työskennellä, niin pitäisi etsiä mahdollisimman jalat maassa -porukka.