Katso kuvat!

Todellista ökyluksusta! Jethro Rostedt kurvailee hävyttömän hienolla superautolla: ”Löytyy telkkari, hierovat istuimet ja samppanjajääkaappi” - kuvat!

Uutiset | 09.08.2020 09:29

Tarkkasilmäinen Seiskan lukija oli viime viikolla valppaana vanhassa pääkaupungissa. Kestotilaajamme ikuisti keskiviikkona kännykkäkamerallaan kuvan kiinteistövälittäjä Jethro Rostedtista kipuamassa Turun keskustassa poikkeuksellisen näyttävän menopelin kyytiin.

– Jeti paineli takapenkille, jossa näkyi olevan melkoiset tilat. Auton ikkunat oli täysin tummennettu, joten oven paukahtaessa kiinni en enää nähnyt sisälle, Seiskalle kerrotaan.

– En auton merkkiä tunnistanut, mutta melkoinen kärry se on. Se oikein huokui sellaista vanhan ajan klassista tyyliä!

Lue myös: Jethro Rostedtin kahvilakäynti herätti närää Turussa – kiinteistökeisarilta salamannopea selitys tapahtuneeseen: "Ne olivat pystykaffet!"

Seiskan tavoittamalta Jetiltä pääsee spontaani nauru kuullessaan, kuinka valppaana kansalaiset ovat jälleen olleet.

– On ollut kyllä todella nopeaa toimintaa! Hommasin nimittäin uuden kärryn tiistaina, ja näköjään jo seuraavana päivänä siitä tuli teille kuva, Jeti äimistelee.

Räps! Turku keskiviikkona klo 18:51. Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi Jethro Rostedtin kipuavan öky-Bentleynsä tilavalle takapenkille.
Räps! Turku viime keskiviikkona klo 14:28. Seiskan tarkkasilmäinen lukija bongasi Jethro Rostedtin kipuavan öky-Bentleynsä tilavalle takapenkille.

Vaatimattomuus kaunistaa

– Tässä kävi niin, että lueskelin Seiskasta Nalle Wahlroosin kaupittelevan kaunista Bentleytään. Ajattelin, että onpas kivannäköinen, joten ostin sitten samanlaisen. Tosin omassani ei ole Nallea takapenkillä! Jeti hohottaa.

Vaatimaton kiinteistökeisari huomauttaa autonsa olevan aavistuksen hienompi kuin Suomen rikkaimpiin miehiin lukeutuvalla Björn "Nalle" Wahlroosilla.

Lue myös: Jethro Rostedt osti 230 000 euron öky-Bentleyn: ”Hienompi kuin Nallella!”

– Omani on myös käsintehty Bentley Flying Spur W12, mutta turbolla. Ja on siinä muutenkin pikkaisen enemmän herkkuja kuin Nallella. Löytyy telkkarit, jääkaapit ja ihan kaikkea mitä autoon voi vain kuvitella.

Jethron auto on brittiläinen luksusmerkki Bentley Flying Spur W12. Käsintehdystä kaarasta löytyy muun muassa takapenkin samppanjajääkaappi, televisio, nahkaverhoiltu katto ja hierovat istuimet.

Jetin kiesi on vuoden 2014 käsintehty Bentley Flying Spur W12.
Jetin kiesi on vuoden 2014 käsintehty Bentley Flying Spur W12.

Uutena 450 000 euron arvoinen!

Jeti paljastaa Seiskalle neuvotelleensa Bentleyn itselleen 230 000 euron sopuhintaan.

– Se on joka sentin väärti, sen takapenkillä on muuten mukava köllötellä. Ja sain muuten kaupan päälle energiajuomat auton jääkaappiin! 

– Myynti-ilmoituksen mukaan Nallen Bentleyllä näkyi olevan ajettu 105 000 kilometriä, omallani huomattavasti vähemmän. Hän myös näkyi pyytävän omastaan 227 000 euroa, mutta itse jouduin maksamaan omastani enemmän. Uutenahan tällainen Bentley on 450 000 euron arvoinen.

Pankkimies Björn Wahlroos on tunnettu Bentley-käyttäjä. Hän tosin ei itse aja Suomessa, sillä pelkää saavansa tulojensa vuoksi täällä jättisakot.

Lue lisää Jetin kuulumisia tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus ja lukijan kuvat
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!