fbq
Uutiset
17.03.2019 10:47
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen
Mervi Kallio.
Todellinen F1-kaunotar! Hävyttömän hehkeä Mervi Kallio, 42, paljastaa: ”Lähipiirini oli huolissaan minusta”
Uutiset
17.03.2019 10:47
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Matti Matikainen

Bensan katku on kova ja moottorit jylisevät jälleen, kun uusi F1-kausi käynnistyy tänä viikonloppuna Australiassa. Melbourneen matkaa luonnollisesti myös Maikkarin ja C Moren F1-toimittaja ja varikkoreportteri Mervi Kallio.

Mervin maailmalta toimittamaa Formulasirkus-ohjelmaa nähdään alkavalla F1-kaudella jo neljättä tuotantokautta.

Lue myös: Tärpit talteen! Mervi Kalliolle yksi F1-kilpailu on ylitse muiden – nostaa esiin myös toisen, yllättävän osakilpailun: ”Siitä ei puhuta paljon, mutta suosittelen tutustumaan!”

– Kaikki eivät tätä ehkä tiedäkään, mutta ideoin alusta lähtien itse kaikki Formulasirkukset. Työni on ollut niin intensiivistä, että ajatukset olivat vapaillakin jo seuraavassa kisassa ja lähetyksessä, Mervi kertoo Seiskalle.

– Ja kun tein sen päälle vielä jonkin verran Urheiluruutua ja aamulähetyksiä, niin tuntui, ajatukset olivat koko ajan töissä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Mervi Kallio.

Loviisalaislähtöisen Mervin työtahti on ollut tiukka. Aiempina formulakausina vaalealle kaunottarelle kertyi peräti 160 matkapäivää.

– Sain olla jatkuvasti pakkaamassa ja purkamassa laukkua. Jossain vaiheessa tajusin, että ajatukseni olivat koko ajan jossain muualla kuin siellä, missä todellisuudessa olin.

Alituinen matkustelu ja jatkuvasti paukkuvat ylityötunnit ovat heijastuneet myös Mervin lähipiiriin.

– Itse en ole kauhean ikävöivä tyyppi ja tykkään kyllä työstäni, mutta moni on ollut huolissaan siitä, että teen niin paljon töitä. Lähipiirini on varmistellut, etten vain polta itseäni loppuun.

– Se on vähän salakavalaa, kun tykkää siitä mitä tekee. Sillä voihan sitä uupua silloinkin!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Mervi Kallio.

Vuodenvaihteessa, formuloiden ollessa tauolla, Merville koitti kuuden viikon pakkolepo. Hänen jalkaansa operoitiin leikkaukseen jälkeen tuhti kipsi, joka piti menevän Mervin pakostakin paikoillaan.

– Silloin ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ottaa rauhallisemmin. Huomasin, että se alkoikin maistua yllättävän hyvältä, hän naurahtaa.

– Varsinkin mieheni oli tilanteeseen enemmän kuin tyytyväinen. Hän piti minusta sikahyvää huolta ja oli iloinen siitä, että pötköttelin sohvalla, kun hän lähti aamulla töihin ja olin siinä vielä silloinkin, kun hän palasi illalla kotiin.

Lue lisää Mervistä ja alkavasta F1-kaudesta tuoreimmasta Seiskasta!
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »