Tiina Jylhälle riitti: ampuu alas Cheyennen väitteet rintakatastrofista!

Uutiset | 02.01.2017 14:09

Kohukaunotar Cheyenne Järvinen (kuvassa) on ilmiriidoissa yrittäjä Tiina Jylhän kauneusklinikan kanssa. Cheyenne on kertonut julkisuudessa, että hänen rintaoperaationsa epäonnistui. Cheyenne on julkaissut sosiaalisessa mediassa valokuvan rinnoistaan, joissa näkyvät hurjat arvet. Sen lisäksi nainen on kertonut, että hänen nänninsä on leikattu siten, etteivät ne ole samassa tasossa.

Tiina kommentoi asiaa ensimmäistä kertaa uudenvuodenaattona Facebookissa.

Tiedotusmielessä otan nyt sen verran kantaa julkisuudessa olleeseen ns. "epäonnistuneeseen" leikkaukseen, että kyseinen leikkausprosessi on täysin kesken, eikä se ole missään vaiheessa epäonnistunut. Asiakas ei myöskään itse ole koskaan reklamoinut meille mahdollisesta epäonnistumisesta. Kyseessä ei ole ollut rintojen implantointi vaan iso rintojen nostoleikkaus (mastopexia). Kyseisestä leikkauksesta jää aina huomattavasti isommat arvet kuin rintojen implantoinnista. Isommatkin arvet kuitenkin vaalenevat ajan myötä. Kyseiselle asiakkaalle implantointi oli suunniteltu tehtäväksi vasta keväällä, kun kudos on parantunut.

Cheyenne on puinut tapausta julkisesti mediassa, minkä vuoksi The Look vaatii häneltä 10 000 euron edestä vahingonkorvauksia. Sen lisäksi Cheyenne kertoi viime viikolla blogissaan, että hänellä on työn alla ryhmäkanne The Lookia vastaan.

Tiina kommentoi postauksessaan myös sopimussakkoa:

Ennen leikkausta asiakkaan ja klinikan välillä tehdään aina leikkaussopimus. Markkinointitapauksissa asiakas tekee vielä normaalin markkinointiin liittyvän sopimuksen. Minkä tahansa sopimuksen rikkomisesta seuraa yleisesti sopimussakko. Tämä on normaali juridinen käytäntö. Näin myös mikäli klinikka rikkoisi sopimusta.

Voit lukea Tiinan julkaisun kokonaisuudessaan alta. 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!