fbq
Uutiset
07.04.2018 19:45
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Patrik Antonius tekee pokerilla tiliä.
Tiesitkö tätä pokeritähti Patrik Antoniuksesta? Tienannut nettipokerissa yli 13 miljoonaa euroa – tässä on kaunis May-vaimo!
Uutiset
07.04.2018 19:45
Teksti: Sami Sinokki|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Seiska kertoi aikaisemmin, että pokeritähti Patrik Antonius, 37, räjäytti pankin jälleen Macaossa toissa viikolla, kun hän voitti Suomen historian kaikkien aikojen suurimman potin. Turnauksessa toiseksi sijoittunut pokeriässä voitti 3,2 miljoona dollaria eli yli 2,5 miljoonaa euroa.

Lue myös: Pokeritähti Patrik Antonius tienasi häkellyttävän Suomen ennätyssumman – voitti Macaossa 2,5 miljoonaa euroa!

Patrik on ansainnut urallaan pelkästään livenä pelatuista turnauksista yli kahdeksan miljoonaa euroa. Vielä enemmän hän on netonnut nettipokerista.

Koska Patrik on pelannut eri nimimerkeillä ja sivustoilla, tarkkaa voittosummaa ei tiedä kuin hän itse. Vuonna 2016 Pokernews.com-sivusto laski hänen tienanneen nettipokerissa 16,9 miljoonaa dollaria eli noin 13,7 miljoonaa euroa. Lukemalla hänet julistettiin kaikkien aikojen menestyneimmäksi nettipelaajaksi.

Patrikilla ja hänen puolisollaan Maylla on yhteinen Mila-tytär.
Patrikilla ja hänen puolisollaan Maylla on yhteinen Mila-tytär.

Entinen tennislupaus

Vantaan Hakunilasta kotoisin olevan Patrikin tarina on mielenkiintoinen.

Hän oli nuorena kansallisen tason tennislupaus. 15-vuotiaana tullut vakava selkävamma kuitenkin päätti haaveet tennis-ammattilaisuudesta.

Lue myös: Patrik Antoniuksen hulppea Monacon kämppä!

Hän tutustui pelikortteihin jo 10-vuotiaana kotitalonsa takapihalla. Täysi-ikäisenä hän alkoi kokeilla siipiään rahapeleissä Helsingin kasinolla.

Oppirahojen maksamisen jälkeen kurssi kääntyi, ja vuosien saatossa hän on pelannut itsensä miljonääriksi ja lajinsa legendaksi.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »