fbq
Uutiset
05.05.2017 18:05
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus & Pasi Murto
Jussi Lampi ajelee nätillä Harley-Davidsonilla.
Tiesitkö? Näyttelijä Jussi Lampi, 56, on todellinen prätkämies - ajelee näin upealla Harrikalla!
Uutiset
05.05.2017 18:05
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan toimitus & Pasi Murto

Vuoroin aurinkoa, vuoroin vettä – jopa lunta.

Suomen epävakaa kevätsää on ollut erityisen raskas näyttelijä Jussi Lammelle, joka on odotellut jo tovin sopivia moottoripyöräkelejä.

- Tämä on sitä kauheinta aikaa vuodesta, kun yhtenä päivänä näyttää siltä, että no niin, huomenna haetaankin pyörä pihalle! Mutta sitten kun herää, niin maassa onkin lunta, hän manaa Seiskalle.

- Noh, kesällä sitten ajellaan kovasti.

Kaikki tiet kelpaavat

Jussin jos kenen kelpaakin ajella. Kaksimetristä miestä kyydittää todellinen kaunotar: Harley-Davidson 1600 Dyna Glide vuosimallia 2008.

- Se on sellainen ison pojan pyörä, Jussi myhäilee.

- Vaihdon siihen viime vuonna. Sitä ennen mulla oli rakennettu Chopper 1200, mutta päädyin sitten vaihtamaan, koska Dynalla on kivampaa ajella pitkää matkaa.

Tältä näyttää Jussin erittäin nätti Harley-Davidson Dyna Glide.
Tältä näyttää Jussin erittäin nätti Harley-Davidson Dyna Glide.

Ja kun kelit osuvat kohdalleen, ajattoman tyylikäs kaksipyöräinen kyyditsee isäntänsä minne vain. Jussilla kun ei ole Suomessa varsinaista lempiajoreittiä.

- Kaikki tiet, missä on mutkia ja hyvä pinta, käyvät mulle!

Juuri nyt Harrikka joutaakin kököttää tallissa, sillä Jussilla on hektinen harjoitusaikataulu Uuden Iloisen Teatterin projektin kanssa. Hänet on nähty UIT:n lavalla ennenkin, muun muassa viime vuonna Soitellen soteen -esityksessä.

Tämänkertainen musiikki-ilottelu Sata lasissa viihdyttää Linnanmäen Peacock-teatterissa toukokuun puolivälistä juhannuksen kynnykselle.

- Joo, ei tässä paljon muuta ennätä. Treenaamme aamukymmenestä iltaviiteen, kuutena päivänä viikossa. Ja kun pääsee himaan, tekee vain teatterin kotitehtäviä. Sitten nukkumaan ja aamulla taas sama uusiksi, Jussi kertoo.

- Mutta hauskaa tullaan taas tekemään ja pitämään. Meillä on jälleen hyvä ja uusi, taitava porukka.

Jussi Lampi
Tilaa Seiskan uutiskirje! »