Räppäri View on Pasi Ruohosen poika.

Tiesitkö? Maailmankiertueelle lähtevä räppäritulokas View on suomalaisjulkkiksen poika – ”Faija on vienyt mut pois ongelmista!”

Uutiset | 02.12.2017 18:01

Näiden miesten äänet ovat tuttuja. Pasi Ruohosen rouhean soundin tunnistavat Radio Rockin kuuntelijoiden lisäksi muun muassa mainoksia televisiossa nähneet. Pasin poika Juuso Ruohonen taas tienaa leipänsä radiokanava Loopin äänenä. Hän myös mainostaa televisiossa virvoitusjuomia ja suolakeksejä.

Mutta ovat isä ja poika muutakin kuin läpeensä tuttuja ääniä. Isä-Pasilta ilmestyy tulevana keväänä kolmas levy, ja hän tekee Nina Tapion kanssa konserttisarjaa, joka perustuu Sami Minkkisen teksteihin.

Juuso-poika, taiteilijanimeltään View, julkaisi ensilevynsä viime viikolla. Seuraavaksi nuori mies lähtee kiertueelle.

– Kiertue alkaa Etelä-Koreasta, Juuso sanoo vaatimattomasti.

Isä pelastaa pulasta

Pasilla ja Juusolla on läheinen isä–poika-suhde. Miehet vitsailevat keskenään koko haastattelun ajan. Tarjoilijan kysyessä ruokajuomia Juuso tilaa:

– Saisinko siiderin, kiitos. Pojasta polvi paranee, hän kuittaa isälleen, joka tilasi vettä.

Molemmat repeävät nauruun.

Pasi ja Juuso Ruohonen.

Juuson mukaan heidän suhteensa on aina ollut hyvä.

– Faija on ollut minulle esikuva. Vaikka asuimme nuoruudessani eri paikkakunnilla, faija Helsingissä ja minä Porissa, niin hän on ollut aina turvanani. Faija on vienyt minua pois ongelmista, Juuso vakavoituu.

Pasi kuuntelee hiljaa vieressä ja nyökkäilee.

– Toivottavasti olen ollut hyvä isä lapsilleni. Onhan se taivaan tosi, että jos minä kiellän heitä tekemästä jotain, niin ei siitä ole apua. He tekevät sen kuitenkin. En minä kaikkia omia hölmöilyjäni heille opeta. Toivon, että he ovat tarpeeksi järkeviä tekemään itse päätöksensä. Olen kuitenkin aina tukena.

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!