fbq
Uutiset
23.09.2017 21:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto
Timo Honkala on alkuperäinen Turbo.
Tiesitkö? Gladiaattorit-tähti oli ”Pohjanmaan pelottavin portsari” – Renny Harlin joutui hillitsemään tv-sarjan kuvauksissa – "Muuten olisin tehnyt heistä selvää!"
Uutiset
23.09.2017 21:01
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pasi Murto

Legendaariset gladiaattorit vyöryvät jälleen tv-ruutuun, kun Nelonen alkaa esittää takavuosien hittiohjelman uutta versiota. Tai oikeammin kyseessä eivät ole kovinkaan legendaariset soturit – ne aidot ja alkuperäiset kun nähtiin ruudussa jo 90-luvun alussa.

LUE LISÄÄ: Alkuperäiseltä Turbolta harvinaisen rajua ryöpytystä Aki Mannisen gladiaattorille!

LUE LISÄÄ: Alkuperäinen Cobra näki Nelosen Gladiaattoreiden uuden Cobran kuvan ja mykistyi! 

Seiskan haastattelema Turbo eli Timo Honkala, 53, kertoo olevansa tänä päivänä vielä kovemmassa kunnossa kuin 25 vuotta sitten. Hän haki jopa gladiaattoriksi uuteen ohjelmaan, muttei koskaan saanut lopullista päätöstä tuotantoyhtiöltä tai kanavalta.

– Se oli aika noloa. Minut kuitenkin valittiin silloin aikoinaan gladiaattoreiden keskuudessa koko toisen kauden parhaaksi miesgladiaattoriksi, Timo tuhahtaa Seiskalle.

– Olin silloin jopa niin kova, että ohjaaja Renny Harlinin piti pyytää minua hieman himmailemaan, jotta kilpailijoilla olisi ollut edes jotain mahdollisuuksia. Ja hyvä että pyysi, koska muuten olisin tehnyt heistä selvää!

Tältä tajuttoman kovakuntoinen Timppa näyttää nyt:

Timo Honkala on alkuperäinen Turbo.

Timo siirtyi vuonna 2011 kehonrakennuksen ammattilaiseksi voitettuaan edellisvuonna IFBB:n superraskaansarjan Suomen mestaruuden. Nykyään vastaavana rakennusmestarina työskentelevä lihaskimppu toimi aikoinaan myös portsarina kotikonnuillaan Pohjanmaalla.

LUE LISÄÄ: Nyt on pakko hieraista silmiä: Gladiaattoreiden Salama täyttää 50 – yhä tyrmäävä pakkaus!

Tarina kertoo, että jossain vaiheessa Timoa pidettiin jopa Pohjanmaan pelottavimpana ovimiehenä – johtuen yksinkertaisesti siitä, ettei hänen kanssaan paljon neuvoteltu, mikäli käsky kävi poistua baarista.

– Niin hullua pohjanmaalaista ei ole vielä tullut vastaan, ketä en olisi pystynyt heittämään baarista pihalle! Timo hohottaa.

Lue lisää alkuperäisistä Cobrasta ja Turbosta tuoreimmasta Seiskasta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »