Uutiset

Tiesitkö? Gladiaattorit-tähti oli ”Pohjanmaan pelottavin portsari” – Renny Harlin joutui hillitsemään tv-sarjan kuvauksissa – "Muuten olisin tehnyt heistä selvää!"

23.09.2017 21:01

Legendaariset gladiaattorit vyöryvät jälleen tv-ruutuun, kun Nelonen alkaa esittää takavuosien hittiohjelman uutta versiota. Tai oikeammin kyseessä eivät ole kovinkaan legendaariset soturit – ne aidot ja alkuperäiset kun nähtiin ruudussa jo 90-luvun alussa.

Seiskan haastattelema Turbo eli Timo Honkala, 53, kertoo olevansa tänä päivänä vielä kovemmassa kunnossa kuin 25 vuotta sitten. Hän haki jopa gladiaattoriksi uuteen ohjelmaan, muttei koskaan saanut lopullista päätöstä tuotantoyhtiöltä tai kanavalta.

– Se oli aika noloa. Minut kuitenkin valittiin silloin aikoinaan gladiaattoreiden keskuudessa koko toisen kauden parhaaksi miesgladiaattoriksi, Timo tuhahtaa Seiskalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

– Olin silloin jopa niin kova, että ohjaaja Renny Harlinin piti pyytää minua hieman himmailemaan, jotta kilpailijoilla olisi ollut edes jotain mahdollisuuksia. Ja hyvä että pyysi, koska muuten olisin tehnyt heistä selvää!

Tältä tajuttoman kovakuntoinen Timppa näyttää nyt:

Timo Honkala on alkuperäinen Turbo.

Timo siirtyi vuonna 2011 kehonrakennuksen ammattilaiseksi voitettuaan edellisvuonna IFBB:n superraskaansarjan Suomen mestaruuden. Nykyään vastaavana rakennusmestarina työskentelevä lihaskimppu toimi aikoinaan myös portsarina kotikonnuillaan Pohjanmaalla.

Tarina kertoo, että jossain vaiheessa Timoa pidettiin jopa Pohjanmaan pelottavimpana ovimiehenä – johtuen yksinkertaisesti siitä, ettei hänen kanssaan paljon neuvoteltu, mikäli käsky kävi poistua baarista.

– Niin hullua pohjanmaalaista ei ole vielä tullut vastaan, ketä en olisi pystynyt heittämään baarista pihalle! Timo hohottaa.

Lue lisää alkuperäisistä Cobrasta ja Turbosta tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!