fbq
Uutiset
15.09.2018 17:44
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Timo Korhonen
Sofia Immonen operoidaan ulkomailla.
Thaimaahan sukupuolenkorjausleikkaukseen lähtevä Sofia Immonen: Suomessa ei välitetä estetiikasta tuon taivaallista!
Uutiset
15.09.2018 17:44
Teksti: Anne Pennanen|Kuvat: Timo Korhonen

Sofia Immonen, 31, tuli tutuksi kaksi vuotta sitten Hottikset-tosi-tv-sarjan Juhana. Julkisuus saattoi antaa potkua siihen, että hän rohkaistui ja päätti aloittaa henkisestikin rankan urakan ja muuntaa vartalonsa sellaiseksi kuin on persoonaltaan syntynyt.

– Tiesin heti lapsena, kun aloin jotakin ymmärtää, että olen tyttö väärissä vaatteissa. Myös vanhemmilleni tämä on ollut päivänselvää, ja he ovat ystävieni lisäksi olleet suurena tukena tässä pitkässä prosessi, joka alkoi pari vuotta sitten.

Lue myös: Hottis-tähti Sofia Immonen leikataan Thaimaassa – operaatio kestää kuukauden! ”Saan vihdoin vaginan!”

Sofia alkoi vuosi sitten valmistautua isoon, sukupuolenkorjausleikkaukseen ja ryhtyi käyttämään sekä naishormonia, estrogeenia, että mieshormoni testosteronin muodostumisen estolääkitystä.

– Annokseni ovat lääkärin mukaan pieniä, koska elimistöni on aina tuottanut enemmän nais- kuin mieshormoneja. Mutta kyllähän tämä lääkitys pistää välillä hikoiluttamaan kuin vaihdevuosissa konsanaan, Sofia naurahtaa.

 

– Aloitin naisellistumiseni kaksi vuotta sitten ottamalla huuliini hyaluroni-happoa. Minulla on korkea kipukynnys, enkä valita pienistä.
– Aloitin naisellistumiseni kaksi vuotta sitten ottamalla huuliini hyaluroni-happoa. Minulla on korkea kipukynnys, enkä valita pienistä.

 

Lue myös: Aivan käsittämätön kuvapari – näin sukupuolensa korjanneesta Juha Immosesta tuli Sofia: ”En ole tehnyt kauneusleikkauksia kasvoilleni”

Alansa huippukirurgi

Myös leikkausta edeltävän psykologisen testin Sofia läpäisi helposti. Hän olisi saanut korjausleikkauksen Suomessa ilmaiseksi mutta päättikin lähteä teettämään operaation Thaimaahan, Bangkokiin.

– Olen ottanut tarkkaan eri vaihtoehdot huomioon. Suomessa tehdään käytännöllinen operaatio eikä välitetä estetiikasta tuon taivaallista. Kun nyt vihdoin saan vaginan, haluan, että se on myös kauniin näköinen, Sofia sanoo.

– Olen myös selvittänyt, että minut leikkaava lääkäri on tämän alan huippuja.