fbq
Uutiset
19.01.2019 06:34
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Teuvo Loman ja Ahmet-rakas kokivat lomalla sokkikäänteen.
Teuvo Lomanin ja Ahmet-rakkaan lemmenlomalla sokkikäänne: Meidät uhattiin hakata – ”Surullista, että ihmiset käyttäytyvät vielä nykyäänkin noin”
Uutiset
19.01.2019 06:34
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Stylisti ja sisustussuunnittelija Teuvo Lomanin, 56, ja hänen kihlattunsa Ahmetin, 30, yhteisiin intohimoihin kuuluu matkustamisen. Taannoisella Fuengirolan-matkallaan pariskunta joutui ikävään tilanteeseen seksuaalisen suuntautumisensa takia.

Lue myös: Mitä ihmettä?! Teuvo Lomanin tuore kihlattu ja hänen ex-aviomiehensä 2000-luvun alusta ovat kuin kaksi marjaa - vertaa!

– Kaikki 1980-luvun Suomessa asuneet ovat näköjään muuttaneet Fuengirolaan. Yksikin äijä ilmoitti, että haluaa vetää minua turpaan. Surullista, että ihmiset käyttäytyvät vielä nykyäänkin noin, Teuvo kertoo Seiskalle.

Lue myös: Teuvo Loman ei kelvannut Fort Boyard -sarjaan! ”Kammolistani oli liikaa tuotantoyhtiölle!”

Rakastavaiset osallistuivat Fuengirolassa ystävänsä, laulunopettaja Maija Hapuojan häihin.

– Hääseurueeseen kuului myös Jari Sillanpää ja hänen miehensä. Meillä oli tosi hauskaa, ja kaikilla meni aika lujaa. Tutustuin Jariin jo 1980-luvulla, kun tein hänen hiuksiaan ja vaatetin häntä, Teuvo muistelee.

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!