Teuvo Hakkaraisen kuuma Stephanie-rakas tyrmäävissä kuvissa – ”En ole mikään bikinimalli!”

Uutiset | 07.04.2020 07:51

Perussuomalainen kohupoliitikko Teuvo Hakkarainen, 60, yllätti perinpohjaisesti kertomalla helmikuun lopulla Facebookissa menneensä kihloihin hondurasilaisen Stephanie Orantesin kanssa.

Pariskunnan ikäero lasketaan kymmenissä vuosissa, mutta se ei näytä kumpaakaan haittaavan.

Seiska tavoitti Stephanien puhelimitse Hondurasista San Pedro Sulan kaupungista. Maaliskuun puoliväliin kaavailtu Suomen-reissu on siirtynyt hamaan tulevaisuuteen koronamääräysten takia.

– Olen kotona. Paikkoja on kiinni, ja ihmisiä on kehotettu välttämään liikkumista turhaan, kuten muuallakin. Minulla eikä lähipiirilläni ole ollut tartuntaa, Stephanie kertoo hyväntuulisena.

Rakastavaiset retkellä viime kesänä jossain päin Hondurasia.
Rakastavaiset retkellä viime kesänä jossain päin Hondurasia.

 

Lue myös: Kamala ikävä! Teuvo Hakkaraisen Stephanie-rakas jäi koronajumiin - vain tämä hempeä rakkauskuva lohduttaa Viitasaarella: Perheenlisäystä mietitty!

En välitä ikävistä puheista

Stephanie tietää hänen ja Teuvon kihlauksen olevan Suomessa uutisaihe. Hän tietää myös, että joillakin voi olla kovia ennakkoluuloja heidän suhteestaan.

– Se on ymmärrettävää, aina on ilkeitä ihmisiä, jotka tuomitsevat. Heille ei auta sanoa mitään, koska he tuomitsevat joka tapauksessa.

Lue myös: Hanke tyssäsi! Teuvo Hakkarainen yritti saada korona-ansaan jääneen Stephanie-rakkaansa Suomeen!

Nuoripari viestittelee päivittäin, sillä asiaa on paljon, ja jälleennäkemisen ajankohtaa ei kukaan osaa vielä ennustaa. Stephanie on utelias kihlattunsa suhteen, sillä tähän asti he ovat viettäneet kahdenkeskistä aikaa vain muutamia viikkoja.

– Haluaisin ennen avioliittoa tutustua Teuvoon syvällisemmin. Suhteen kannalta on tärkeää tuntea toinen hyvin, eikös vaan?

Upea, tumma kaunotar nähdään Viitasaaren kylänraitilla ehkä jo kesällä.
Upea, tumma kaunotar nähdään Viitasaaren kylänraitilla ehkä jo kesällä.

 

Lue myös: Koronavirus ajoi Teuvo Hakkaraisen etäsuhteeseen – ”Stephanie on tosi masentunut!”

Alkoi lomaromanssista

Stephanie tapasi Teuvon viime kesänä, kun viitasaarelainen europarlamentaarikko oli lomalla Hondurasissa. Väli-Amerikka on Teuvolle vanhastaan tuttua seutua, ja hänellä on siellä tuttuja. Ennen politiikkaan siirtymistään Teuvo teki sahakonsultin keikkahommia Hondurasiin, El Salvadoriin, Nicaraguaan ja Guatemalaan. Nämä yhteydet johtivat lopulta Teuvon ja Stephanien tapaamiseen.

– Olin viime kesänä illallisilla, jotka Teuvon täkäläinen ystävä järjesti. Tunnen tämän ystävän vaimon.
Illanvieton jälkeen Teuvo sitten kysyi minulta, haluanko lähteä hänen kanssaan ulos, ja minä suostuin.

Stephanien mukaan hän ja Teuvo menivät treffeillä ulos ja tapasivat ystäviä. Suhde kuitenkin alkoi syvetä Teuvon pariviikkoisen loman aikana.

– Ajelimme autollani ympäriinsä. Halusin näyttää Teuvolle Hondurasia. Näin asiat etenivät, ja puolen vuoden etäsuhteen jälkeen Teuvo sitten kosi minua.

Kihlat vaihdettiin helmikuussa, kun europarlamentaarikko-Teuvo oli Väli-Amerikassa työmatkalla.

Verkkokauppansa sivuilla Stephanie esittelee asuja kuin ammattimalli. – En ole mikään bikinimalli, vaikka niin on uutisoitu, vaan minulla on oma vaatemallisto.
Verkkokauppansa sivuilla Stephanie esittelee asuja kuin ammattimalli. – En ole mikään bikinimalli, vaikka niin on uutisoitu, vaan minulla on oma vaatemallisto.

 

Lue myös: Teuvo Hakkaraisesta kuoriutui kosmopoliitti! Näin kielimuuri ratkaistiin Stephanie-rakkaansa kanssa – ”Ei ole sen suhteen mitään ongelmia!”

Häät ihan auki

Stephanie ei osaa vielä tässä vaiheessa sanoa, milloin Viitasaarella tanssitaan häitä. Ylipäänsä Suomeen pääsemisen ajankohta on koronarajoitusten takia täysin auki.

– Mitään konkreettista suunnitelmaa ei vielä ole. Haluan tutustua vieläkin syvällisemmin Teuvoon. Sitten voimme päättää yksityiskohdista, mahdollisesta päivästä ja paikasta ja niin edelleen.

Stephanie haaveilee, että he voisivat Teuvon kanssa elää kansainvälisesti.
Stephanie haaveilee, että he voisivat Teuvon kanssa elää kansainvälisesti.

 

Stephanie haaveilee, että Teuvo ja hän voisivat elää yhdessä kansainvälisesti.

– En voi muuttaa Suomeen, sillä minulla on Hondurasissa oma vaatemallisto ja nettikauppa. Työt ovat täällä, mutta voisimme asua molemmissa maissa.

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Teuvon kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!