Uutiset

Teuvo Hakkarainen perheenlisäyksestä: ”Kunhan minun ei tarvitse synnyttää!”

26.07.2020 08:33

Kihlattunsa, hondurasilaisen Tayling Stephanie Orantesin, 28, mielestä europarlaamentaarikko Teuvo Hakkarainen, 60, on maailman ihanin ja romanttinen mies.

– Itse en ajattele niin, koska en osaa leperrellä naisille. Olemme sopineet Stephanien kanssa, ettei meillä ole seksiä ennen avioliittoa. Kai se sitten on romanttista tutustua toiseen rauhassa. Naimisiin menemme kyllä heti, kun matkustusrajoitukset sen sallivat.

Teuvon mukaan hänen häistään Hondurasissa tulee yhdistelmä tosi-tv-ohjelmista Unelmahäät ja Poliisit.  – Seiska kutsutaan mukaan. Rymyhäät ovat tulossa, halolla lyyään naapuria.
Teuvon mukaan hänen häistään Hondurasissa tulee yhdistelmä tosi-tv-ohjelmista Unelmahäät ja Poliisit.  – Seiska kutsutaan mukaan. Rymyhäät ovat tulossa, halolla lyyään naapuria.

Lue myös: Teuvo Hakkarainen ja nuori Stephanie-rakas: Seksiä vasta hääyönä!

Kihlattu silittää vaatteet

Teuvon mukaan Stephanielta saa sellaista arvostusta, mitä hän ei ole Suomessa aiemmin saanut.

– Aamulla minulla on kaikki vaatteet silitettynä ennen parlamenttiin menoa. Stephanielle se on kunnia-asia. Minulle on kunnia-asia rakastaa tulevaa vaimoani henkeni uhalla. Naisen kuuluu hoitaa ne asiat, jotka naisen kuuluu. Olen perinteinen mies.

– Suomalaiset naiset eivät arvosta suomalaista miestä, vaikka meillä on maailman parhaimmat ja tasa-arvoisimmat miehet. Suomalainen mies on luotettava, rehellinen ja aliarvostettu, poliitikko kuvailee.

– Näin joskus krapulaunen, että minusta tuli presidentti, mutta ei minusta siihen edustushommaan ole. Eduskuntavaaleissa kuitenkin asetun ehdolle, Teuvo lupaa.
– Näin joskus krapulaunen, että minusta tuli presidentti, mutta ei minusta siihen edustushommaan ole. Eduskuntavaaleissa kuitenkin asetun ehdolle, Teuvo lupaa.

Lue myös: Koronamuuri erottaa Teuvo Hakkaraisen Stephanie-rakkaastaan – näin kohupoliitikko aikoo kiertää rajoitteet!

Teuvon mukaan lapsiakin saa tulla. Hänellä on aiemmasta suhteesta nyt jo aikuinen tytär.

– Kunhan minun ei tarvitse synnyttää, suostun lasten tekoon.

 

 

Teksti:Anna Tenhu
Kuvat:Matti Matikainen ja Teuvo Hakkaraisen albumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!