fbq
Uutiset
03.10.2018 17:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto
Riitta Väisänen painii terveysongelmien kanssa.
Terveyshuolet painavat juontajalegenda Riitta Väisästä – sydänongelmat ja migreeni vaivaavat: ”Olen usein miettinyt, että kauanko tässä enää keikkuu!”
Uutiset
03.10.2018 17:03
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan arkisto

Tv-juontaja ja ex-missi Riitta Väisänen, 64, kertoi Seiskalle päätyneen laittamaan viikolla Orimattilassa sijaitsevan omakotitalonsa myyntiin terveys- ja talousongelmien takia.

Lue myös: Velkahelvetissä riutuva Riitta Väisänen joutui sairaalahoitoon: Rajuja sydänongelmia!

– Olen usein miettinyt, että kauanko tässä enää keikkuu. Verenpaineet ovat koko ajan hirvittävissä lukemissa, ja pulssi on joka päivä yli 100. Olen joutunut sydänongelmien takia tutkimuksiin. Tämä ei ollut ensimmäisen kerta, koska olen joutunut myös aiemmin rytmihäiriöiden takia käymään useita kertoja sairaalassa.

– Lääkäri sanoi, että olen nopeasti reagoiva ihminen, mutta sydämeni reagoi vielä nopeammin, Riitta sanoo.

Lue myös: Riitta Väisänen avautuu rajusta velkahelvetistään: Hevoset veivät omaisuuteni!

Migreeni riesana

Riitta kertoo, että hänen on syötävä migreenin ja muiden kipujen takia vahvoja ja rauhoittavia lääkkeitä, jotta hän pysyy tolpillaan.

– Uniongelmiin en ole suostunut ottamaan unilääkettä. Olen kärsinyt jo vuosia pahasta migreenistä, jota varten minulle on vahva lääkitys.

Lue myös: Velkahelvettiin joutunut Riitta Väisänen joutuu luopumaan kodistaan – muuttaa miesystävänsä luo: ”En pärjäisi tässä yksin!”

– Migreeni iskee kahden viikon välein, ja saan yleensä neljä migreenikohtausta yhdeksän tunnin välein. Jos en syö lääkkeitä, kärsin rytmihäiriöistä, Riitta kertoo vaivoistaan.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »