Hyppää pääsisältöön
minna parikan älykorkkarit

Tervetuloa älykorkkarit! Minna Parikan uutuuskengissä on Nokian älypuhelimesta tehty korko – nappaa kuvia vauhdissa ja latautuu kävellessä!

Suomalainen kenkäsuunnittelija Minna Parikka on lyönyt hynttyyt yhteen HMD Globalin kanssa. Yhteistyössä syntyi älykorkokengät. 

minna parikan älykorkkarit

Korkoon on upotettu iskunkestävä Nokian älypuhelin, jossa on5,8 tuuman Full HD + Pure Display -näyttö. Tiedotteessa hehkutetaan, että puhelimessa on ZEISS-optiikalla varusettu kaksoiskamera, joka mahdollistaa kuvien ottamisen vauhdissa kuin vauhdissa. 

”6000-sarjan alumiinirunko ja timanttihiotut reunat takaavat tukevat askeleet. Kaksisuuntainen langaton lataus mahdollistaa kaikkien Qi-standardin mukaisten laitteiden lataamisen kävelyenergialla”

- Yhteistyö Nokia-puhelinten kanssa luo uusia liiketoimintamahdollisuuksia, kun pystymme vastaamaan millenialien odotuksiin nyt myös älydesignilla, visioi Minna Parikka. 
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
minna parikka

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!