fbq
Uutiset
20.05.2019 19:14
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto & nelonen media
jonne sahanen
Temptation Islandista tuttu Elämänpeli-Jonne palasi yllättäen julkisuuteen - tältä hän näyttää nyt! "Pyrin olutmarkkinoille!"
Uutiset
20.05.2019 19:14
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: pasi murto & nelonen media

Temptation Island Suomi -ohjelmassa lentäviä lauseita viljellyt ladellut Jonne Sahanen on tehnyt uuden aluevaltauksen.

Elämänpeli-Jonnenakin tunnettu mies on julkaissut tosi-tv-uransa jälkeen musiikkia ja nyt luvassa on kupliva kesäjuoma. 

Lue lisää: Onko tässä itsenäisyyspäivän kovin rallatus? Temptation Islandin Elämänpeli-Jonne julkaisi hävyttömän Suomi 100 -biisin – videolla Niinistö, Trump ja Putin!

jonne sahanen

- Tässä on suunnitteilla oma olut! Se tehdään yhteistyössä suomalaisen panimon kanssa ja tarkoitus on saada sitä ulkomaillekin. Elämänpeli-olut tulee maistumaan appelsiiniselta, joten luvassa on hedelmäinen kesäjuoma, Jonne kertoi Seiskalle Extreme Run -tapahtuman yhteydessä. 

Jonnen elämä kulkee parhaillaan enimmäkseen tien päällä.

- Pitää paikkansa! Enemmän olen ollut poissa kotoa kuin kotona. Poikamiesboksini on minulle juuri sopiva, sillä olen sinkku, Jonne kertoi Seiskalle ennen juoksua. 

Lue lisää Näin julkkikset rämpivät Extreme Runissa - Jaajo Linnonmaa: "Jos jollekin käy onnettomuus se on..."

jaajo

Extreme Runia luotsaa radiotoimittaja Jaajo Linnonmaa, joka osallistui ensimmäistä kertaa itsekin kisaan. Aikaisempina vuosina Aamulypsy-tähti on käynyt radan läpi ennen kisapäivää. 

- Tämä on juhlapäivä, sillä menossa on Extreme Runin kymmenes vuosi! Sen takia itsekin osallistun. Juoksijoita osallistui tänä vuonna aikuisten tapahtumaan 2 000 ja lasten Extreme Runiin 800. Tapahtuman ideahan on näyttää, että liikunta voi olla hauskaa. Pukeutua voi joko sporttisesti tai vaikka naamiaisasuun. Itselläni on aika mahtava fiilis tapahtuman järjestäjänä, että 70 prosenttia osallistujista on naisia ja 80 prosenttia pukeutuu naamiaisasuun. Mahtavaa heittäytymistä! 

-  Koska Extreme Runin motto on "Kaikki liikkuu", niin joka vuosi tapahtumilla on kerätty rahaa liikuntarajoitteisille lapsille. Kuten VAU ry:n edustaja tapahtumassa kertoikin, niin Extremerun on lahjoittanut yli 40 000 euroa liikuntarajoitteisille lapsille näiden vuosien aikana. Tänä vuonna Vantaan tapahtumassa lahjoitimme 4000 euron lahjashekin, Jaajo kertoi Seiskalle.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »