Temptation Island Suomi -Vilma ja vauvan odotuksen onni: "Vitsi me naiset ollaan upeita otuksia"

10.01.2020 09:41

Video: Tässä menee Juuson ja Vilman mielestä pettämisen raja (2019).

Temptation Island Suomi -rakkausrealitystä tunnetuksi tulleet Vilma ja Juuso valmistautuvat pienokaisen tuloon. Vilma julkisti raskautensa joulun aikaan, tosin merkkejä vauvahaaveista oli havaittavissa jo huomattavasti aiemmin. Vilma nimittäin oli hyvän aikaa sitten liittynyt Facebookin vauva-teemaiseen ryhmään ja kertoi julkisesti, "että viinalla läträäminen on jäänyt".

TIS-Vilma raskaana? Liittyi Facebookin vauvaryhmään - kertoo Seiskalle uudesta elämänvaiheesta: "Olen lopettanut alkoholilla läträämisen"

Nyt Vilma esittelee ylpeänä kasvavaa vauvamasuaan. Raskaus aiheuttaa paljon muutoksia kehossa, ja se antaa tulevalle äidille ajattelemisen aihetta.

Mun arvostus omaan itseeni ja kehooni on kasvanut todella paljon raskauden myötä. En tiedä mitä tää on, mut jotenkin tunnen itseni vaan todella naiselliseksi ja pyhäksi.  Jotenkin kun vauva kasvaa mun kehossa saan siitä itseeni jotain merkillistä voimaa. Vitsi me naiset ollaan upeita otuksia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤰🏼Mun arvostus omaan itseeni ja kehooni on kasvanut todella paljon raskauden myötä. En tiedä mitä tää on, mut jotenkin tunnen itseni vaan todella naiselliseksi ja pyhäksi. Jotenkin kun vauva kasvaa mun kehossa saan siitä itseeni jotain merkillistä voimaa. Vitsi me naiset ollaan upeita otuksia. Mulla on niin hyvä fiilis omassa kehossa ja itseni kanssa tällähetkellä et haluan jakaa teille muutaman itsetuntoon vaikuttavan tekijän. Nää on auttanut mua. Miten mä pidän itseäni upeana ilmestyksenä? Ja pidänkö edes? KYLLÄ😊 💗 Lopeta vertailemasta itseäsi muihin, jokainen on yksilö. Joku on joo laihempi tai mudookkaampi, elämä on - > lopeta vertailu 🙅🏼‍♀️ 💗 Mistä sä pidät omassa kehossa? Tutki sun kehoa peilin edessä, korosta niitä puolia mistä pidät. 💗 Ulkoinen hyväolo ja itsevarmuus lähtee sisältä. Onko sulla hyvä olla? Ootko onnellinen? Miksi et. Poista nämä tekijät elämästä ja keskity siihen mikä saa sut onnelliseksi, aidosti. Tämä voi joskus vaatia radikaalejakin ratkaisuja. 💗 Opi rakastamaan itseäsi. Mitkä on sun parhaita puolia, missä just sä oot hyvä? Mitä ihailet itsessäsi? Ai että tuntuu hyvältä olla ylpeä jostain itsessään ja se myös näkyy muillekin. Mulle raskaus oli selvästi käännekohta omaan kehonkuvaan ja naisellisuuteen. Olisin kyllä välttynyt monilta harmituksilta elämässä, jos olisin oppinut rakastamaan itseäni tälläisenä vähän aikaisemmin.. Ja ainii, halusin vielä sanoa että me kaikki naiset, oli sitten lapsettomat tai lapselliset tai mitä vaan, ollaan aika uskomattomia otuksia! Tarkoitus ei ole tuoda esille sitä että raskaus tekee naisen, se ei milläänlailla pidä paikkansa. Mun kohdalla koen että vaan kävi näin😊💗 Täällä ollaan viikolla 21 ja raskautta on virallisesti mennyt yli puolivälin! Kohta se masu alkaa vissiin kasvaa ihan urakalla 🤭😊 #raskaus #vauva2020 #ajatuksia #rv21

A post shared by 𝙑𝙞𝙡𝙢𝙖 𝙅𝙤𝙨𝙚𝙛𝙞𝙞𝙣𝙖 𝙆 (@vilmajosefiinak) on

Vilma kertoi jouluna Iltalehden haastattelussa, että ennen raskauttaan hän oli käynyt kauneusoperaatiossa Virossa. Operaatiosta paljastui riskitekijä, kun Vilma oli käynyt neuvolassa.

- Mähän siis menetin siinä operaatiossa tosi paljon verta. Kuulin siitä vasta myöhemmin neuvolassa, kun menin raskauden takia sinne. Lopputulos rasvaimulla oli hyvä, mutten voi suositella kyseistä klinikkaa, koska he pimittivät minulta tällaisen, että olen menettänyt verta.  Se olisi voinut olla vaarallistakin, Vilma kertoi lehdelle. 

Tuoreesta Instagram-päivityksestä saa käsityksen, että odotuksen myötä Vilma on karsinut turhaa pinnallisuutta suhteessa itseensä.

Olisin kyllä välttynyt monilta harmituksilta elämässä, jos olisin oppinut rakastamaan itseäni tälläisenä vähän aikaisemmin.. Ja ainii, halusin vielä sanoa että me kaikki naiset, oli sitten lapsettomat tai lapselliset tai mitä vaan, ollaan aika uskomattomia otuksia!

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!