fbq
Uutiset
24.02.2019 12:23
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Nelonen pressi
Toni tempparit
Temptation Island Suomi -Tonilla on kolmaskin tuomio: "Uhkasi lihaveitsellä"
Uutiset
24.02.2019 12:23
Teksti: Jasmin Määttä|Kuvat: Nelonen pressi

Seiska uutisoi perjantaina Temptation Island Suomi -ohjelman sinkku Toni Varpelaiden, 22, rikostaustasta. 

Lue lisää: TEMPTATION ISLAND SUOMI -TONILLA RÖTÖSTAUSTA! SAI TUOMION TÖRKEÄSTÄ RATTIJUOPUMUKSESTA – PITI HALLUSSAAN 60 EKSTAASITABLETTIA: EHDONALAISESSA SARJAN KUVAUKSISSA!

Tonin rikoshistoriasta myös selviää, että hän on saanut tuomion laittomasta uhkausesta vuonna 2016.

Toni oli ottanut Helsingissä sijaitsevassa yksityisasunnossa käteensä lihaveitsen, nostanut sen ainakin osittain lyömäasentoon asianomistajaa vastaan. Sitten Toni oli tullut kohti siten, että asianomistaja oli joutunut perääntymään asunnosta rappukäytävän puolelle. 

Toni tuomittiin 50 päiväsakkoon, sekä maksamaan vastaajalle 500 euroa, sekä oikeudenkäyntikulut. 

Vuotavat haavat

Tuomion perustelun henkilötodistelun mukaan asianomistaja oli kuullut "hirveää huutoa naapuriasunnosta", jossa Toni tapahtuma-aikaan oli. Asunnossa ollut naispuolinen henkilö oli mennyt pyytämään apua asianomistajan luota.

Nainen oli kertonut, että Tonilla on verta vuotavat haavat reisissä, mitkä myös asianomistaja oli lopulta nähnyt mentyään sisään asuntoon.

Asianomistaja oli pyytänyt Tonia poistumaan asunnosta tilanteen rauhoittumiseksi ja koska hän ei virallisesti asunnut kyseisessä asunnossa. Tässä vaiheessa Toni oli tullut eteiseen veitsi kädessään.

Hän oli puhunut ja huutanut ja käskenyt asianomistajaa poistumaan asunnosta. Naispuolinen henkilö oli puolestaan pyytänyt aiemmin asianomistajaa pysymään asunnossa. 

"Lautasen kokoiset silmät"

Asianomistaja oli saanut Tonilta veitsen pois kädestä. Asianomistajan oli ollut pakko ottaa veitsi pois Tonilta, koska tämän silmät olivat olleet "lautasen kokoiset", ja veitsi oli ollut kohotettuna suurin piirtein vastaajan rinnan tasolle. 

Lauselman mukaan Toni oli ollut tapahtuman jälkeen asunut vielä kuukauden kyseisessä asunnossa ja naapurissa asunut asianomistaja oli joutunut kuuntelemaan Tonin ja naishenkilön jatkuvaa kinaamista.

Metelöinti oli aiheuttanut hänelle univaikeuksia. 

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »