fbq
Uutiset
02.06.2018 17:51
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: timo korhonen
dani ja eve thumb
Temptation Island Suomi -Dani ja Eve esittelevät kotinsa: "Sängyssä parhaimmillaan 12 jalkaa!" - kurkista tosi-tv-kyyhkyläisten lemmenpesään!
Uutiset
02.06.2018 17:51
Teksti: Mariama Bah|Kuvat: timo korhonen

Temptation Island Suomi -tosi-tv-sarjan neljännen tuotantokauden viimeinen jakso nähtiin tämän viikon torstaina (31.5.) Nelosella. Toissa viikolla ohjelmassa seurattiin Bile-Danin ja hänen avovaimonsa Eveliina Uosukaisen viimeistä iltanuotiota. 

Parin kohtaaminen pursui rakkautta, ja kukaan tuskin yllättyi, kun Dani ja Eveliina ilmoittivat jatkavansa elämäänsä yhdessä. Seiska vieraili pariskunnan luona Lahdessa, noin viisi kuukautta kuvausten päättymisen jälkeen. 

Lue lisää: Seiskan lukija paparazzasi Temptation Island Suomi -pariskunnan lemmenlomalta Kyprokselta – hyytävä illallinen: ”Loppulaskukin maksettiin erikseen!” Katso kuva!

dani ja eve

Ostivat remppakämpän

Viime vuonna tosi-tv-kyyhkyläiset ostivat rivitaloasunnon, jonka he remontoivat lattiasta kattoon.

– Olimme jo irtisanoneet vanhan vuokra-asuntomme, joten jouduimme asumaan remontin keskellä. Muutaman kuukauden ajan meillä ei ollut edes keittiötä, joten söimme pika- ja valmisruokaa, Eve avaa.

saunassa

– Teimme remontin noin 80-prosenttisesti itse, joten kyllä siinä testattiin parisuhdetta. Sauna valmistui viimeisenä.

– Lauteet makasivat tyhjän panttina varmaan puoli vuotta, Eve täydentää rakkansa lausetta nauraen.

dani ja eve

Suoria linjoja, vaaleita sävyjä ja mietelausetauluja suosiva lemmenpesä on koti neljälle, sillä Danin ja Even 82-neliöisessä huushollissa hyörii kaksi koiraa. Musta mittelspitz Eddy ja vaalea pomeranian Dino.

Lue lisää: Varo juonipaljastuksia! Bile-Dani ja Eve kohtaavat iltanuotiolla – lomaromanssi puretaan atomeiksi: ”Kun käsi oli mun pikkuhousujen päällä…”

dani ja eve

Takapihalle pariskunta pohtii porealtaan hankkimista. 

- Saimme sille juuri luvan. Sen lisäksi takapihan aita on vielä remontoimatta, Dani toteaa.

dani ja eve

Danin ja Even perhepedissä on parhaimmillaan 12 jalkaa.

– Toiset ovat jopa karvaisempia kuin minun, Dani nauraa. 

dani ja eve