fbq
Uutiset
27.03.2020 17:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Kallen ja Pinjan kotialbumi
TIS Kalle ja Pinja
Temptation Island Suomen kesken jättäneet Pinja ja Kalle kihloihin: "En kertonut siitä edes parhaalle ystävälleni" - kuva romanttisesta kosintahetkestä!
Uutiset
27.03.2020 17:31
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen, Kallen ja Pinjan kotialbumi

Temptation Island Suomen kesken jättäneet Kalle ja Pinja ovat menneet kihloihin. Kalle kertoi Seiskalle, että kosinta tapahtui jo tammikuussa, mutta ilouutinen oli pidettävä salassa tähän asti.

- En kertonut kihloista edes parhaalle ystävälleni. Piti odottaa, että TIS-Extran jakso oli julkaistu. Kaveri sitten soitti jakson katsottuaan ja sanoi, että jaahas, ette sitten tosta kihlauksesta kertoneet mitään, Kalle naurahti.

"Kerroin kosinnan suunnittelusta Samille!"

Kalle paljasti kertoneensa aikomuksistaan ohjelmaa juontavalle Sami Kuroselle

- Kun jätimme ohjelman kesken ja lähdimme pois Thaimaasta, sanoin Samille aikovani kosia Pinjaa. Hän kannusti minua ja toivotti meille kaikkea hyvää jatkoon. 

TIS-Kalle ja Pinja

"Kosin Pinjaa Floridassa!"

Kosinta yllätti Pinjan täysin. Kalle polvistui rakkaansa eteen pariskunnan lomaillessa Key Westissä, Floridassa,

- Olin jo ennen Temptation Island Suomeen hakemista miettinyt, että haluan kosia. Tämä Amerikan-reissu, jonka aikana kosin, oli varattu jo ennen kuvauksiin lähtöä. Uskalsimme varata matkan, koska tiesimme vetävämme niin hyvin ohjelmassa. 

Yhteinen tulevaisuus

Hyväntuulinen Kalle kertoi Seiskalle, että kihlautuminen on tuntunut erikoiselta. Häitä juhlitaan toivottavasti jo tänä vuonna.

- Tuntuu siltä kuin menisimme kihloihin toista kertaa, koska emme voineet pitää sormuksia aikaisemmin, Kalle naurahti.

- Meillä menee todella hyvin tällä hetkellä. Suunnittelemme häitä tämän vuoden elokuulle. Toivottavasti koronaviruksen tilanne olisi rauhoittunut silloin.

Kalle ja Pinja ovat suunnitelleet yhteistä tulevaisuuttaan jo pitkään. Kalle kertoi, että he ovat pohtineet myös perheenlisäystä.

- Pari lasta olisi haaveissa!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »