melissa

Temptation Island -Melissa,18, avautuu somessa seksiviestittelystä yli 40-vuotiaan miehen kanssa: Hän halusi kirjoitella sellaisia isi-tyttö-juttuja!

Uutiset | 13.02.2018 16:21

Temptation Island -ohjelman sinkuksi valittu Melissa, 18, on noussut jälleen otsikoihin, vaikka sarja ei ole edes vielä alkanut. 

Lue lisää: Sokkipaljastus: Juuri 18 vuotta täyttänyt Temptation Island -Melissa etsii seuraa seksisivustolta - alastonkuvia netissä, työskentelee myös stripparina! K18-kuvat!

Tänään tiistaina (13. helmikuuta) Melissa julkaisi suuressa Facebook-ryhmässä pitkän avautumisen seksiviestittelysuhteestaan vanhemman miehen kanssa. Melissan kirjoituksen mukaan hän oli tapahtumahetkellä 16-vuotias.

Olin pari vuotta takaperin epävarma itsestäni ja etin siksi seuraa netistä ja kirjoittelin siellä. Mua lähestyi siellä kaveri nimeltä ”Jankka”, joka kehui minua ja ulkonäköäni ja alettiin kirjoitella. Silloin se tuntui siltä et joku oli kiinnostunut. Olin aika nuori, just ehkä sen 16 vuotta. 
Se keskustelu meni tämän kaverin kanssa aika nopeasti seksuaaliseksi ja ehkä vähän ahdistavallakin tavalla. Silloin olin kuitenkin tyytyväinen että sain huomiota. Mies josta kerron oli minua selvästi vanhempi, yli 40 vuotias vaikka en minä itse sitä niin miettinyt. 

Melissa kertoo, että viestittely muuttui hyvin pian seksuaalissävytteiseksi. 

Hän halusi kirjoitella vähän sellaisia isä-tyttö juttuja ja yllytti minuakin siihen.

Nuori nainen paljasti myös yksityiskohtia erittäin intiimeistä asioista, kuten että hän tapasi miestä seksuaalisessa mielessä hotellissa sekä autossa.

Melissa kertoo, että hänen ja miehen yhteydenpito lakkasi, kun hänen ystävänsä olivat soittaneet miehelle. 

melissa

Keskustelu heräsi uudelleen

Nyt Melissa kertoo ottaneensa mieheen uudestaan yhteyttä muutama viikko sitten. 

Nyt pari viikkoa sitten kun olen joutunut miettimään kaikkia asioita kun on tullut kaikesta tekemisestäni melkein julkista, niin muistin tämänkin ja laitoin sille miehelle viestiä. ajattelin alun perin kysyä että mitä hänellä oli silloin mielessä, että oliko se meidän tapailu oikeastaan vaan sen vuoksi että olin 16, nuoren ikäni takia. En uskonut että mies vastaisi mulle mitään. 

Toisin kävi ja keskustelu miehen kanssa jatkui. 

Sitten mies laittoi sen viestin mitä olen miettinyt siitä asti kun se tuli. ”Jossain vaiheessa yritin etsiä jotakuta sellaista kuin sinä silloin, mutta luovuin kun mun pikku tyttöstä on vain yksi…” 

Tämän jälkeen Melissa myöntää kirjoituksessaan provosoineensa keskustelua ja kysyneensä haittaako tätä nyt kun Melissa on muutaman vuoden vanhempi. 

Vastaukseksi Melissa kertoo saaneensa seuraavanlaisia viestejä.

- Ei sun ulkonäöllä 
- Ei susta pikkutyttö lähde mihinkään vaikka ikää tulee lisää
- Mä niin haluaisin pikku tyttöseni taas käsiini

melissa

”Minua on käytetty hyväksi ja ikävällä tavalla”

Melissa kirjoittaa, että keskustelu hänen ja miehen välillä otti uuden suunnan, kun mies paljasti nukuttavansa poikaansa eikä sen vuoksi pystyisi välttämättä heti vastailemaan viesteihin. 

Se kirjottaa ”Vaimo ja sen sisko ihmettelee missä viivyn… pitää varmaan mennä niitä viihdyttämään” samaan aikaan kun runkkaa vessassa sille mitä minulle kirjoittaa. 

Lopuksi Melissa vielä kertoo kuinka mies oli yrittänyt saada häntä vastaamaan, ja lopulta Melissa oli sanonut, ettei halua osallistua minkäänlaiseen pettämiseen. 

Minusta tuntuu että minua on aikanaan käytetty hänen toimestaan hyväksi ja ikävällä tavalla, kun olen ollut vielä nuori enkä oo tajunnut mitään. 

Melissan julkaisu on kirvoittanut ryhmässä kymmeniä ja kymmeniä kommentteja, joissa Melissaa tsempataan rohkeudesta ja toisaalta ihmetelleen koko tekstin julkaisemista. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen & lars johnson
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!