Temptation Island -Melissa, 18, päätyi strippariksi uteliaisuudesta: Äitini tukee minua mitä ikinä teenkin!

Uutiset | 02.02.2018 15:15

Temptation Island -tosi-tv-sarja starttaa Nelosella maaliskuussa. Mukana on neljän pariskunnan lisäksi 22 sinkkua, jotka sekoittavat pakkaa varattujen miesten ja naisten keskuudessa. 

Tutustu sinkkuihin:

Jättiyllätys: Amanda Harkimo viettelee varattuja miehiä Temptation Islandissa! Tässä ovat superseksikkäät sinkkunaiset - katso kuvat!

Tosi-tv-konkari ja vaginahieroja Antti Kurhinen mukana Temptation Islandissa, tässä ovat huippukomeat TIS-sinkkumiehet - kuvat!

Yksi heistä on 18-vuotias Melissa, joka on sarjan kuopus. Hän työskentelee stripparina, ja palaa syksyllä takaisin koulunpenkille. 

Melissa kertoo Seiskalle, että hän päätyi alalle uteliaisuudesta.

Taustaa: Sokkipaljastus: Juuri 18 vuotta täyttänyt Temptation Island -Melissa etsii seuraa seksisivustolta - alastonkuvia netissä, työskentelee myös stripparina! K18-kuvat!

- Olen aina ollut kiinnostunut alasta. Katselin erilaisia paikkoja Helsingistä, ja tuttavani vinkkasi, että nykyinen työpaikkani on oikein mukava paikka. Siellä on upeita ja saman henkisiä ihmisiä ja viihdyn siellä todella hyvin. Siellä olen työskennellyt noin kuukauden ajan, Melissa kertoo iloisesti.

melissa

Miten perheesi ja lähipiirisi suhtautuivat uuteen ammattiisi?

- Ystävät eivät olleet erityisen yllättyneitä, olen sen verran menevä tapaus. Lähimmäiseni ottivat asian hyvin vastaan, ja seisovat rinnallani, Melissa jatkaa. 

- Myös äitini tukee minua kaikessa, mitä ikinä teenkin. Hän on mahtava äiti. Eilenkin äitini halasi minua ja sanoi, että olen hyvä tyttö, eikä minun pitäisi välittää siitä, mitä muut minusta ajattelevat, Melissa jatkaa. 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen & lars johnson
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!