fbq
Uutiset
30.03.2017 15:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA
Temptation Islandin sinkku-Laura promokuvissa
Temptation Island -Laura löytyi varatun miehen sängystä: pahoinpideltiin rajusti!
Uutiset
30.03.2017 15:33
Teksti: Mariama BAH|Kuvat: NELONEN MEDIA

Temptation Island -seittisarjassa itseään moraalittomaksi tapaukseksi kuvaillut sinkku-Laura joutui joulukuussa 2015 pahoinpitelyn uhriksi.

Lue lisää: TISuomi-sinkku myöntää olevansa täysin moraaliton tapaus: Ajattelin käydä kaikki miehet läpi!

Välikohtaus sai alkunsa tilanteesta, jossa Laura löytyi seurustelevan miehen ja tämän avovaimon sängystä. Avovaimo oli tullut kotiin ja löytänyt Lauran miehensä vierestä.

- Olin vilpittömästi siinä uskossa, että mies ja hänen puolisonsa olivat jo eronneet. Minulle oli myös sanottu, että asunnossa on vain naisen tavaroita, mutta he eivät asu enää yhdessä, Laura kertoo Seiskalle.

Lyötiin ja kuristettiin

Tuomiossa kerrotaan, että Lauraa oli pyydetty poistumaan asunnosta. Laura sekä tuomio puoltavat kuitenkin sitä, että hän olisi poistunut asunnosta, mutta nainen ei antanut Lauran pukeutua.

Tilanne eskaloitui ja naiset ottivat yhteen. Lauraa lyötiin, ja ainakin yksi lyönti osui häntä kasvoihin. Sen lisäksi Lauraa kuristettiin, mutta tuomion mukaan tämä tilanne ei kestänyt kauaa. Lauralle oli tapahtuneen seurauksena tullut kaulalle mustelmia ja häneltä oli lähtenyt hiuksia.

Lauran pahoinpidellyt nainen tuomittiin 80 päiväsakkoon, josta maksettavaa tuli 1 120 euroa. Lauralle maksettiin tilapäisestä haitasta, kivusta ja särystä 700 euroa, hiustenpidennyksistä 90 euroa sekä asian selvittelykuluista 30 euroa.

Avautui asiasta Facebookissa

Petetty avopuoliso oli jo ennen Lauran julkisuutta avautunut pettämisestä eräässä Facebook-ryhmässä. Postaus nousi uudestaan pinnalle toissa viikolla. Kirjoituksen lisäksi sosiaalisessa mediassa lähti leviämään valokuvia tuhotusta asunnosta. 

- Olen nähnyt valokuvat, ja eihän se mukavalta tunnu. Minä en ole tuhonnut asuntoa tai varastanut naisen tavaroita, Laura vakuuttaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »