Hyppää pääsisältöön
Marco Bjurström pyörittää useaa bisnestä.

Televisioon palaava Marco Bjurström pyörittää miljoonien eurojen yritysrypästä!

Seiska paljasti viikonloppuna verkkouutisessaan, että Naminami-huudahduksestaan tunnettu ilopilleri ottaa komentoonsa Hyvät katsojat -visailuohjelman TV1:n lauantai-illoissa. Uutuusohjelmaa näytetään Uutisvuodon entisellä ohjelmapaikalla, ja lähetyksessä tutut suomalaiset kilpailevat tosiaan vastaan televisiohistorian tietämyksellään.

Lue myös: Seiska paljastaa: Yle lopetti Uutisvuodon, otti Marco Bjurströmin tilalle – tällainen on syksyn uutuusohjelma!

Marco on itsekin osa suomalaisten viihdeohjelmien kaanonia. Hänet tunnetaan parhaiten miljoonayleisöjä keränneestä BumtsiBum!-sarjasta, joka nähtiin MTV3:lla 1997–2005. Viime vuosina Marcoa ei ole kuitenkaan tv-ruuduissa nähty.

– Ajattelin jo jääneeni eläkkeelle näistä hommista, hän naurahtaa Ylen tiedotteessa.

Tanssi on jättibisnes

BumtsiBum!-sarjan jälkeen Marco juonsi esimerkiksi Tanssii tähtien kanssa -ohjelmaa. Hän on kokeillut myös siipiään uutisankkurina Nelosella. Edellisen kerran hän on ollut juontotöissä televisiossa vuonna 2014.

Vaikka tv-työt jäivät, hän ei ole lepäillyt laakereillaan. Marco on monialayrittäjä, joka on omistajana neljässä eri yrityksessä.

Merkittävin firmoista on keskittynyt tanssiin, joka on ollut aina Marcon bisnesten perusta. Hän on johtanut menestyvää StepUp-tanssikoulua 1980-luvulta lähtien. Yhtiö on pyörittänyt jo vuosia yli kolmen miljoonan euron liikevaihtoa.

Lue myös: Nämä kuvat paljastivat Marco Bjurströmin pitkän salasuhteen! Paparazzi iski yhteisellä lomalla – kuvat!

Ravintoloita veljen kanssa

Marco on profiloitunut myös ravintolayrittäjänä. Hänellä on veljensä Janekin kanssa kaksi suosittua Pompier-ravintolaa Helsingissä.

Ruokapaikkojen taustayhtiö Espan Sokeri Oy teki viime vuonna liki 1,6 miljoonan liikevaihdon, josta jäi 21 000 euroa voittoa. Veljesten ravintolat olivat pitkään tappiollisia, mutta kurssi on saatu käännettyä parin viime vuoden aikana.

Lue myös: Synkkä putki ohi: Marco Bjurströmin ravintolabisnes teki vihdoin voittoa!

Marco omistaa myös Namnam-Tuotanto Oy:n, joka keskittyy hänen henkilökohtaisiin luennointi- ja juontotöihinsä. Firma teki viime vuonna 205 000 euron liikevaihdolla 101 000 euroa voittoa.


Teksti:
Juha Nurmi
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!