sami kuronen markus pöyhönen

Tekopyhää jeesustelua?! Sami Kuronen hikeentyi Markus Pöyhösen somedissauksesta: Pidin häntä fiksuna!

Uutiset | 18.03.2020 14:31

Temptation Island Suomen juontajaa Sami Kuronen, 46, sai lukea somesta olevansa "tekopyhä jeesustelija" Asialla oli entinen pikajuoksija Markus Pöyhönen ,41. Markus on jo poistanut näpäytyksensä, mutta Sami päätti silti ottaa asian esiin Instagramissa.

Sami sanoo keskustelevansa mielellään sarjasta (TIS) kaikkien kanssa. Miehen mielestä kaikki mielipiteet ovat tervetulleita, mutta hänestä jokaisen pitäisi miettiä, miten niitä ilmaisevat. 

- Mitä siitä seuraisikaan jos nostaisimme toisistamme vaihteeksi hyviä asioita esiin, pilkan ja katkeruuden sijaan? Parille sankarille tämä oli liikaa! Se että pohdin edellä mainittuja asioita ääneen, oli eräänkin fiksuna pitämäni miehen mielestä tekopyhää jeesustelua, hän kirjoittaa.

- En saisi puhua ääneen anteeksiannosta, rakkaudesta, saati positiivisuudesta, koska iltanuotiot. Koska ihmiset, joiden parisuhteiden ongelmakohtia käyn taas tulevien viikkojen aikana läpi silläkin riskillä, että ero voi tulla. 

Iltanuotiolla paljastetaan pariskuntien osapuolille, mitä oma rakas on tehnyt houkutusten äärellä. Samin tyyliin kuulluu "grillata" osallistujia tekemisistään.

- Ymmärrän, että ohjelma voi mennä vahvasti ihon alle, mutta mun oli silti hyvin vaikea löytää yhteyttä postaukseni ja edellä mainittujen asioiden välille.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tänään se taas alkaa! Ohjelma, jonka startti on vuosi vuodelta yhä isommalle jengille varma kevään merkki! Tempparit on ollut pidemmän aikaa myös se ohjelma mistä minut ensimmäisenä tunnistetaan. Siitä tullaan juttelemaan joka viikko, melkein joka päivä, läpi kalenterivuoden. Keskustelen aiheesta jokaisen kanssa mielellään. Hyvin harva tulee negatiivisella asenteella kasvotusten avautumaan. Suosiolla on kuitenkin aina myös kääntöpuolensa. Kaikki eivät tykkää, ei tietenkään. Ohjelmasta saa olla mitä mieltä tahansa, myös meistä tekijöistä. On kuitenkin toinen juttu miten mielipiteensä ilmaisee... Julkaisin lauantaina lentokentältä muuttuvan maailman edessä kirjoituksen, jossa mietin mittasuhteita ja tärkeysjärjestyksiä. Pohdin mm. sitä olisiko nyt hyvä hetki (jokaisen meistä) katsoa peiliin ja pyytää/antaa sopimaton riita anteeksi? Mitä siitä seuraisikaan jos nostaisimme toisistamme vaihteeksi hyviä asioita esiin, pilkan ja katkeruuden sijaan? Parille sankarille tämä oli liikaa! Se että pohdin edellä mainittuja asioita ääneen, oli eräänkin fiksuna pitämäni miehen mielestä tekopyhää jeesustelua. Miksi? No koska toimin kyseisen ohjelman kasvona. En saisi puhua ääneen anteeksiannosta, rakkaudesta saati positiivisuudesta, koska iltanuotiot. Koska ihmiset, joiden parisuhteiden ongelmakohtia käyn taas tulevien viikkojen aikana läpi silläkin riskillä, että ero voi tulla. Ymmärrän, että ohjelma voi mennä vahvasti ihon alle, mutta mun oli silti hyvin vaikea löytää yhteyttä postaukseni ja edellä mainittujen asioiden välille. Niin tai näin, tänään se taas alkaa. Ohjelma, josta kauhistelun ja järkytyksen takaa on löydettävissä todella paljon hyvää. Hienoja kasvutarinoita, suuria tunteita, niiden käsittelyä, puhumista, oivalluksia ja vaikka mitä muuta. Joillekin kaikki tuo voi toki olla liikaa... Kannattaa silti kokeilla, voit yllättyä! Peace & ❤️ @tisuomi @nelonen @ruutu 📷: @larsjohnsonphoto

A post shared by Sami Kuronen (@samikuronen) on

Temptation Island Suomi -sarjan seitsemäs kausi alkaa keskiviikkona 18. maaliskuuta. 

Päivitetty tekstiä 18.3. kello 14:50. Poistettu ilmaisu "haukkua". 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Timo Korhonen, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!