Hyppää pääsisältöön
Dannyn veli on panostanut kotinsa turvallisuuteen.

”Täytyy posauttaa silmien väliin!” – Dannyn Houstonissa asuva Pekka-veli varustautui kutsumattomien vieraiden varalta: ”Taloni läpi ammuttiin luoti!”

Danny, 76, lähti vierailulle Houstoniin veljensä Pekka Lipsasen, 74, luo. Pekka, lempinimeltään Augie, johdattaa veljensä sekä Seiskan reportterin ja kuvaajan peremmälle ei-niin-matalaan majaansa. Kaksikerroksinen omakotitalo on vuorattu kokolattiamatoilla sekä mukavilla ja upottavilla kalusteilla.

Lue myös: Laulaja Danny löysi Pekka-veljensä Amerikasta: ”Käyn luonasi aivan liian harvoin” – kuvat helteisestä Texasista Seiskassa!

Houstonissa on jo keväälläkin niin kuuma, että Pekan massiivisesta jääkaapistaan tarjoamat viilentävät urheilujuomat tulevat tarpeeseen.

Laki ja järjestys

On onni, että mahtavan omakotitalon ilmastointi pelaa. 32 astetta ja Meksikonlahdelta vyöryvä kosteus unohtuvat hujauksessa, kun Pekka alkaa esitellä muuta omaisuuttaan.

– Täällä Texasissa meillä on aseenkantoluvat. Asetta käytetään joko metsästykseen tai itsepuolustukseen, Pekka kertoo ja vetäisee esille kaksi jyhkeää tykkiä.

– Tämä tässä on 9-millinen pistooli. Tämä toinen taas on antiikkinen pyssy ja lähinnä keräilyesine, mutta tuo ysimillinen on tarkoitettu kodin turvaksi.

– Jos joku kutsumaton vieras tulee tänne ja yrittää tehdä jotain pahaa, niin tällä täytyy posauttaa silmien väliin!

Bäng bäng! Augie esitteli kotinsa turvalaitteita Erika Vikmanille.
Bäng bäng! Augie esitteli kotinsa turvalaitteita Erika Vikmanille.

 

Lue myös: Tunnistatko?! Tältä iskelmälegenda Danny näytti pikkupoikana – kuva!

Luoti kotiin

Aseelle ei ole onneksi ollut käyttöä, ja Houstonin esikaupunkialueella sijaitseva naapurusto vaikuttaa rauhan tyyssijalta. Valtavien omakotitalojen keskellä mutkittelevalle tielle on helppo kuvitella polkupyöräilevä postimies sanomalehtiä jakamaan.

– Luulisin Pekalle olleen tärkeää muuttaa kaupunginosaan, jossa olisi mahdollisimman turvallista, Danny aprikoi ja katsoo hieman kysyvästi veljeään.

– Kyllä. Saapuessani Houstoniin ensimmäisen taloni läpi ammuttiin luoti. Ja uutisia kun katselee, niin kyllä täällä joka yö on joku ammuttu, Pekka hymähtää.

Lue lisää ja katso kuvat Dannyn vierailusta veljensä luona Seiska Klubista!

Eetu Ampuja - Seiska Texasissa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Eetu Ampuja, Houston
Kuvat:
Pasi Murto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!