Alina Voronkova

Tätä et tiennnyt Miss Suomi Alina Voronkovasta! Joonas-rakas on joskus helisemässä: "Se on mun sairas elämäntyyli!"

16.05.2019 16:33

Alina Voronkovan, 24, puoliso, jääkiekkoa Japanissa ja Tanskassa pelaava Joonas Hurri, 28, palasi vastikään Suomeen.  Pariskunta asuu yhdessä. Vuoroin rakastavaiset majailevat Alinan luona Helsingissä, toisinaan taas Joonaksen luona Lahdessa.

- Etsimme yhteistä kotia. 17 neliön yksiö alkaa pikkuhiljaa käymään ahtaaksi meille molemmille.

Alina nähdään syksyllä MTV3:n Fort Boyard -ohjelmassa, jossa 18 eri julkkiskilpailijaa testaa rajojaan ja kanttiaan. Alina lähtee mukaan voittaja-asenteella. Samaa tarvittiin Miss Suomi -kisassa, jonka kirkkaimman kruunun Alina lopulta nappasi.

- Olen luonteeltani aika perfektionisti. Jos häviän, niin tottakai tunnen pettymystä, mutta en jää kuitenkaan tuleen makaamaan. 

"Sairas elämäntyyli"

Arkielämässä Alinan luonnenpiirre näkyy järjestelmällisyytenä, joka tarkoittaa sitä, että sänky pitää olla aina pedattuna ja tiskit tiskattuna. 

- Kyllä Joonaksella menee varmaan hermot täydellisyyden tavoitteluni kanssa. Onneksi hänkin on järjestelmällinen ja tykkää siisteydestä. 

Perfektionismi ei ole kuitenkaan vaarassa uuvuttaa kaunotarta. 

- Tämä on mun sairas elämäntyyli, Alina nauraa. 

Hanna Varis
Hanna Varis

 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!