Uutiset

Tätä et nähnyt televisiossa! Hiihtäjäsankari Iivo Niskasella ja Saana-vaimolla herkkä hetki kilpailun jälkeen – kuvat Seiskassa!

06.12.2019 07:19

Suomalaisen mieshiihdon ylivoimainen ykköstykki Iivo Niskanen, 27, ylsi viime viikonloppuna Rukan maailmancupin mäkisessä kokonaiskisassa ensimmäistä kertaa palkintopallille. Vieremän mies sijoittui kolmen kisapäivän minikiertueella komeasti kolmanneksi, ja tuuletukset olivat sen mukaiset.

– Tämä on sellainen tapahtuma, jossa on oikeasti kiva hiihtää. Ruka on ehdottomasti yksi parhaimmista paikoista, Iivo iloitsi rajun rupeaman jälkeen.

Lue myös: Näin Iivo Niskasen firman jättitulot syntyivät – manageri Hjallis Harkimo: ”Urheilijan ura ei kestä ikuisesti!”

Riensi perheen pariin

Jos Norjan Johannes Hösflot Kläbo ja Emil Iversen osoittautuivat liian koviksi sunnuntain luistelukisassa, lauantain perinteinen oli Iivon suvereenia näytöstä. Sinivalkoinen latutappaja oli suorastaan murskaavan ylivoimainen.

Lue myös: Tässä on hiihtäjätähti Iivo Niskasen ja Saana-rakkaan lemmenpesä: tyylikäs rivitalo Kuopiossa – kuva!

Miesten 15 kilometrin perinteinen olikin suomalaisittain koko Ruka-viikonlopun ehdoton kliimaksi. Sitä se oli myös Iivolle, joka tuuletteli raivoisasti maaliin päästyään.

Pakollisten palkintopalliseremonioiden jälkeen savolainen paineli pikavauhtia rakkaimpiensa pariin, halasi perheenjäseniään, nosti sukulaistyttönsä liikuttuneena ilmaan ja moiskautti märän pusun vaimolleen Saana Niskaselle. Seiska oli ainoana mediana paikalla todistamassa avioparin hellää hetkeä.

Katso kuvat ja lue lisää Iivosta Seiska Klubista!

Teksti:Eetu Ampuja, Kuusamo
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!