Uutiset
Paparazzikuvat!

Tässä on oikeusministeri Antti Häkkäsen raskaana oleva Henna-rakas – paparazzikuvat!

23.09.2018 08:02

Oikeusministeri Antti Häkkänen, 33, on seurustellut reilun vuoden huippujuristi Henna Pajulammen kanssa. Seiska kertoi aikaisemmin, että pariskunnan suhde on edennyt aivan uudelle tasolle. Henna nimittäin on tukevasti raskaana, ja parin esikoislapsen laskettu aika on parin kuukauden päästä.

– Antin piti esitellä Henna joulukuussa Linnan juhlissa, mutta laskettu aika osuu pahasti juhlien alle, joten parin esiintyminen siellä on vaakalaudalla, pariskunnan lähipiiristä kerrotaan.

Muuttivat avoliittoon

Seiskan paparazzi bongasi Hennan viime viikon perjantaina (14.9.) Helsingin Aleksanterinkadulta, kun tämä poistui työpaikaltaan asianajotoimistosta. Kaunottaren vauvamasu oli pyöristynyt todella näyttävästi.

Paparazzi bongasi Hennan viime viikon perjantaina Helsingistä, kun tämä oli lähdössä työpaikaltaan kotiin.
Paparazzi bongasi Hennan viime viikon perjantaina Helsingistä, kun tämä oli lähdössä työpaikaltaan kotiin.

 

Seiskan tietojen mukaan pari muutti myös hiljattain avoliittoon. He hankkivat Helsingin Ruskeasuolta ensimmäisen yhteisen kodin.

Lahjaksi ökylaukku

Antin ja Hennan suhde alkoi reilu vuosi sitten salamyhkäisesti. Pari piti seurustelustaan matalaa profiilia, mutta vuoden vaihteessa heidät bongattiin lemmenlomalta Mauritiukselta.

Hennan vauvamasu on jo todella komeasti pyöristynyt.
Hennan vauvamasu on jo todella komeasti pyöristynyt.

 

Henna alkoi myös antaa Antista vihiä sosiaalisessa mediassa. Hän julkaisi kuvia, joissa ”My superman” -niminen henkilö oli ostanut hänelle muun muassa 850 euron arvoisen Guccin-käsilaukun.

Antti ja Henna ovat ilmoittaneet, etteivät halua kommentoida suhdettaan Seiskalle.

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Panu Hörkkö ja All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!