Katso kuva!

Tässä on koripalloilija Sasu Salinin tyttöystävä Kia, 27 - muutti Espanjaan Sasun luo: Tapasimme yökerhossa!

Uutiset | 13.11.2017 08:32

Koripallokenttien hymypoikana tunnetulla Sasu Salinilla, 26, on viime aikoina ollut aihetta entistäkin leveämpään hymyyn. Hänen rakkaansa Kia Ignatius, 27, vaihtoi työnsä pankkimaailmassa asunnonvälitykseen Espanjassa päästäkseen Sasun seuraksi Málagaan.

– On melkoista uhrautumista Kialta, kun tuli tänne. Hienoa päästä jakamaan vapaa-aika toisen kanssa, eikä koko ajan tarvitse olla katsomassa Netfllixiä tai pelaamassa Pleikkaa, Sasu kertoo Seiskalle.

– Elämästäni tulee monipuolisempaa, kun Kia alkaa viedä minua joka paikkaan, hän virnistää.

Kialla on Sasun tavoin vahva koripallotausta. Pari ei kuitenkaan tavannut koripallon merkeissä, vaikka molemmat edustivatkin nuorempana Espoon Honkaa.

Sasu ja Kia.

– No, saattoivat katseemme silloinkin kohdata, ja tuli kiinnitettyä huomiota kivannäköiseen tyttöön, kun harjoituksemme olivat peräkkäin.

Varsinaisesti pari kuitenkin tapasi ensi kertaa yökerhossa Helsingissä vuonna 2014.

– Se ei vielä johtanut mihinkään, mutta seuraavasta vuodesta aloimme tapailla.

Pari on elänyt koko seurustelunsa ajan etäsuhteessa, sillä Kia on asunut työnsä takia Ruotsissa. Malmin Super-Koriksen kasvatti Sasu puolestaan lähti kotoa 19-vuotiaana Sloveniaan Ljubljanan riveihin. Kaksi viime vuotta vierähti Kanarialla, josta hän siirtyi täksi syksyksi mantereen puolelle Málagaan.

Lue lisää Sasu Salinista torstaina ilmestyneestä Seiskasta!

Teksti:Juhamatti Nieminen
Kuvat:Juhamatti Nieminen ja Sasun kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!